Accident înfiorător în România. Un copil de doar 9 ani a murit decapitat. Cum s-a produs tragedia

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/07/2019, 09:51
Accident înfiorător în România. Un copil de doar 9 ani a murit decapitat. Cum s-a produs tragedia GALERIE FOTO
Copil de 9 ani decapitat într-un accident rutier

Un accident înfiorător a avut loc în România, în urma căruia un copil de doar nouă ani a fost decapitat! Anchetatorii sosiți la fața locului au rămas șocați și ei de dimensiunea tragediei! Teribilul accident rutier a avut loc în județul Arad.

Copil de 9 ani decapitat într-un accident rutier

Copilul de doar nouă ani se afla în mașină împreună cu părinții și fratele său mai mare, în vârstă de 12 ani. La volan se afla tatăl său, în vârstă de 33 de ani, iar pe scaunul din dreapta se afla mama lui, în vârstă de 29 de ani. Pe Drumul Județean 792A din județul Arad, la ieșirea din Beliu spre Bocșig, șoferul pierde controlul volanului și intră pe contrasens.

Din sens învers însă venea un TIR care circula regulamentar. Șoferul autoturismului nu a putut redresa mașina, iar șoferului TIR-ului nu a putut evita tragedia nici el, așa că are loc un impact puternic. Șoferul TIR-ului nu a suferit răni grave, nici șoferul autoturismului.

Copil de 9 ani decapitat într-un accident rutier
Copil de 9 ani decapitat într-un accident rutier

Ceilalți ocupanți ai mașinii au suferit răni ușoare

Mama copiilor a suferit răni ușoare, la fel și copilul de 12 ani. Mezinul familiei însă a suferit răni incompatibile cu viața. Copilul de doar 9 ani a murit pe loc, după ce a fost decapitat în urma impactului, relatează aradon.ro.

“În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că: un bărbat de 33 de ani, din județul Bihor a condus un autoturism, din direcția Bocsig înspre Beliu, iar într-o curbă ușoară la dreapta nu a adaptat viteza și a trecut pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu un autotren condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani, din județul Gorj.

În urma evenimentului a rezultat decesul unui minor de aproximativ 9 ani și rănirea ușoară a altor două persoane, toți pasageri în autoturism. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a explicat Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×