Bogdan Chiroșcă a murit într-un accident în Iași! Artistul a fost aproape decapitat

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
26/10/2018, 10:27
Bogdan Chiroșcă a murit într-un accident în Iași! Artistul a fost aproape decapitat GALERIE FOTO
Bogdan Chiroșcă, în timp ce-și făcea meseria

Bogdan Chiroșcă a murit într-un accident îngrozitor în Iași. Solistul a fost aproape decapitat. Bărbatul și-a găsit sfârșitul într-un incident, în timp ce circula cu un ATV. Acesta a încercat să treacă printre doi stâlpi legați între ei cu un lanț. Potrivit bzi.ro, artistul nu observase marcarea unei proprietăți private. Acesta era pasionat de drumeții, călătorii și, mai ales, de plimbările cu ATV-ul, ba chiar, cea din urmă, era acțiunea pe care o făcea în tot timpul său liber. Așadar, ieri după-amiază, 25 octombrie, a plecat, alături de prietenii săi, să se relaxeze la o plimbare cu automobilul. Când s-a lăsat seara, solistul s-a pierdut de amicii săi și a ajuns în zona Bucium, într-un câmp, pe strada Fundac Bucium.

Bărbatul, probabil conducând cu viteză, nu a observat delimitarea unei proprietăți ce era semnalizată de doi stâlpi: unul de tensiune electrică și altul de beton, ce erau legați de un lanț, la o îălțime de 1,20 de metri. De altfel, era și extrem de greu de observat acest obstacol, căci strada nu era iluminată. Artistul a fost găsit de către proprietarii locului care i-a adus sfârșitul, urmând să alarmeze autoritățile după ora 20. La locul oribilului accident au venit îndată polițiștii și un echipaj medical.

Bogdan chiroscă a murit! Artistul a fost aproape decapitat
Bogdan Chiroșcă, alături de formația sa

Bogdan Chiroșcă a murit! ”Nu puteam face un gard pe întreaga suprafață, am delimitat doar calea de acces”

Întrebați de către reportezii sursei citate mai sus, proprietarii au susținut că au fost șocați de întâmplare. ”Când am ajuns acasă l-am văzut jos. Am sunat imediat la 112 și am spus ce s-a întâmplat. Noi am delimitat proprietatea, nu puteam face un gard pe întreaga suprafață, am delimitat doar calea de acces. Ne-am speriat, este normal”, a declarat proprietarul terenului, Dan Ror Georges.

Oamenii sunt toți îndurerați după aflarea veștii. Unul dintre prietenii bărbatului a scris pe o rețea de socializare câteva cuvinte despre ce a fost Bogdan Chiroșcă. ”A fost un om minunat, nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva… Nu pot să îmi revin, este cumplit”, a scris unul dintre prietenăă artistului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×