Tragedie în Italia! O româncă a fost găsită moartă în mare

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 19:55
Tragedie în Italia! O româncă a fost găsită moartă în mare GALERIE FOTO
O româncă de 44 de ani s-a stins din viață în Italia. Sursa foto - facebook

Tragedie în Italia acolo unde o româncă a fost găsită moartă în mare. Astfel, un trecător a descoperit corpul fără viață al unei femei lângă stâncile digului din partea de est a localității italiene Civitanova Marche, provincia Macerata. Femeia nu avea acte de identitate asupra ei, ceea ce a îngreunat situația autorităților în identificarea corpului. Totuși, pe deget victima avea o verighetă pe care era gravat numele soțului ei și data căsătoriei.

Tragedie în Italia!

La puțin timp după ce s-a aflat despre găsirea unui corp în mare, o familie a contactat autoritățile. Aceștia au spus că o româncă în vârstă de 44 de ani care era măritată cu un cetățean italian din Civitanova era dispărută de acasă de câteva ore. Rudele femeii nu mai știau nimic de aceasta după ce a ieșit din casă și nu s-a mai întors. Din păcate, temerile lor s-au adeverit și au recunoscut-o pe femeie la morga din zona Civitanova Alta.

Identificarea victimei a avut loc în prezența comandantului portului, a medicului legal Roberto Scendoni, precum și un operator de la poliția științifică. conform primelor informații, pe trupul femeii nu au fost găsite semne de violență sau răni. În acest moment, indiciile arată că ar fi vorba despre o sinucidere. Nu se cunosc însă motivele care au împins-o pe româncă să recurgă la acest gest.

O româncă a fost găsită moartă în mare

Trebuie specificat că toții românii din Italia au la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care îi pot ajuta să treacă peste necazuri. Cei aflați într-o situație proastă pot apela la Telefono Azzurro (pentru persoane sub 18 ani) sau intra pe site-urile  http://www.azzurro.it, http://www.azzurro.it/chat.html (asistenţă prin chat), Telefon 19696, Telefono Amico – http://www.telefonoamico.it
– Telefon: 199 284 284

De asemenea, pe teritoriul Italiei mai este în curs, proiectul ”Itaca”, care oferă ajutor, susținere, informații și instrumente utile pentru depășirea depresiei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×