O femeie a murit la o secție de votare din Argeș. Alți 2 bărbați au decedat azi, la urne

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
24/11/2019, 17:44
O femeie a murit la o secție de votare din Argeș. Alți 2 bărbați au decedat azi, la urne
O femeie a murit la secția de votare din Ștefănești, județul Argeș. Sursa foto: realitateadearges.ro

O femeie în vârstă de 69 de ani a murit la scurt timp după ce a votat pentru alegerile prezidențiale. Incidentul s-a petrecut în curtea secției de votare din comuna Ștefănești, județul Argeș.

Al treilea deces la secțiile de votare din România, astăzi

În cursul acestei zile doi bărbați au murit după ce s-au prezentat la urne pentru alegerile prezidențiale. Cei doi bărbați sunt din două localități diferite din județul Dolj și aveau 70 de ani și 81 de ani. Bărbații sunt comuna Amărăștii de Sus, respectiv Apele Vii. La locul incidentelor s-au deplasat poliția și medici legiști. În urmă cu ceva timp și o femeie de 69 de ani a murit după ce a ieșit din secția de votare.

Femeii din județul Argeș i s-a făcut rău în curtea secției de votare nr. 173 din comuna Ștefănești. Medicii care s-au deplasat la fața locului i-au acordat bătrânei îngrijiri medicale. Din nefericire, femeia a murit în ciuda eforturilor medicilor care au resuscitat-o timp de câteva minute. „I s-a făcut rău la plecare, nu a fost întrerupt procesul de votare”, au anunțat reprezentanții Poliției Argeș. Polițiștii au deschis în această situație o anchetă.

Mai multe incidente au avut loc la secțiile de votare

Incidente au mai avut loc și în alte secții de votare de pe teritoriul României. La două secții de votare din București două femei au căzut și au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportate la Spitalul Universitar. În plus, în județul Ilfov un bărbat de 85 de ani a acuzat stări de rău, dar nu a vrut să meargă la spital.

La o secţie din judeţul Bihor, unui membru al unui birou electoral care este diabetic i s-a făcut rău, fiind transportat la o unitate medicală, iar în municipiul Mediaş, la ieşirea dintr-o secţie de votare o femeie de 80 de ani a alunecat şi a căzut, ajungând și ea la spital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×