Scene incredibile într-o secție de votare din Iași. Membrul comisiei, snopit în bătaie de o femeie

Bogdan Solomon   
în Alegeri Prezidențiale 2019
24/11/2019, 23:45
Scene incredibile într-o secție de votare din Iași. Membrul comisiei, snopit în bătaie de o femeie
Bărbat bătut de alegătoare într-o secție de vot din Iași. Sursa foto: adevarul.ro

Chiar dacă poate părea surprinzător, turul doi al alegerilor prezidențiale nu duce lipsă de incidente grave. Scene incredibile, desprinse parcă din filmele de acțiune, au fost surprinse într-o secție de votare din Iași, unde o femeie și-a ieșit, pur și simplu din minți și l-a snopit în bătaie pe unul dintre membrii comisiei. În vârstă de 40 de ani, aceasta s-a ales cu dosar penal, dar și cu o amendă usturătoare, în conformitate cu legea nr.61/1991.

O femeie l-a rupt în bătaie pe mebrul unei comisii de vot

Potrivit știripesurse.ro, femeia s-a prezentat la secția 149 din Iași, în ciuda faptului că era arondată la o altă secție. Membrii comisiei au încercat să o îndrume spre secția la care trebuia să-și exprime opțiunea de vot, iar de aici până la un scandal în toată regula a mai fost doar un pas. Înfuriată până la culme, alegătoarea în vârstă de 40 de ani a început să înjure și s-a năpustit, pur și simplu, asupra unuia dintre responsabilii cu buna desfășurare a votului în urna respectivă.

La fața locului și-au făcut apariția și oamenii legii, care au luat hotărârea de a o transporta pe agresoare la Institutul de Psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Totodată, în acest caz a fost deschis dosar penal. Cel mai probabil, femeia va fi pusă sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire, căreia i se adaugă și tulburarea liniștii publice.

Anunțul IPJ Iași în acest caz

Din primele cercetări s-a constatat faptul că o femeie 40 de ani s-ar fi prezentat la secția de votare 149 din Iași unde ar fi adresat cuvinte și expresii jignitoare membrilor comisiei și l-ar fi lovit pe un membru al comisiei.

Femeia a fost sancționată contravențional conform legii 61/1991 și a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și linistii publice și loviri sau alte violențe”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×