Scandal pe facebook între Niculae Bădălău și Rareș Bogdan: „Măi deontologule, măi purule, măi ruj roz!”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
23/11/2019, 18:58
Scandal pe facebook între Niculae Bădălău și Rareș Bogdan: „Măi deontologule, măi purule, măi ruj roz!” GALERIE FOTO
Scandal pe facebook între Rareș Bogdan și Niculae Bădălău *foto: colaj facebook

Europarlamentarului liberal Rareș Bogdan și fostul vicepremier, liderul PSD Niculae Bădălău, au avut un scandal pe facebook. Totul a pornit după ce fostul jurnalist a distribuit pe rețelele de socializare un articol în care Bădălău este acuzat că ar fi în vizorul DNA, pentru un tun pe care l-a dat la CJ Giurgiu.

Niculae Bădălău a ripostat violent pe facebook, printr-o postare în care îl acuză pe Rareș Bogdan de faptul că minte în legătură cu afacerile în care sunt implicați copiii săi pentru că PNL a pierdut grav alegerile în Giurgiu, fieful lui Bădălău. VEZI GALERIE FOTO

Scandal între Niculae Bădălău și Rareș Bogdan

Niculae Bădălău a fost violent pe facebook la adresa lui Rareș Bogdan: „Măi deontologule, măi purule, măi… „ruj roz”, manipulatorule de serviciu, hai să-ţi spun cum stau lucrurile! Deci…, băiatule, tu ţi-ai permis să tot scrii despre mine pentru că eu am dat dovadă de mult prea mult bun simţ şi pentru că i-am respectat pe cei care aveau încredere în tine. Am tăcut, crezând că-ţi vei da seama cât de penibil eşti şi că vei înceta! Am tăcut, crezând că vei realiza- TU sau roboţii din spatele tău- că şi EU aş putea vorbi. Dar tu, lingăule, erai mult prea dornic de pupat în fund. Şi, ce te-ai gândit? Pe cine aş putea ataca, acolo unde PNL este în moarte clinică, oare cine nu a zis „prezent”, când eu am zis… sari?”

Bădălău îl acuză pe Rareș Bogdan că ar fi distribuit știri false la adresa familiei sale:Păi, cine…? Bădălău de la Giurgiu, acolo unde PSD-ul este FORŢĂ! Ai scris despre Bădălău de câte ori puşculiţa ta şi-a mărit… capacitatea. Ce să faci, îţi era foame. Ai scris despre Bădălău că şi-ar fi angajat fiica şefă la aeroport. Păi, măi ordinarule, un simplu „search” pe Google te-ar fi ajutat să te opreşti, văzând că NU este adevărat! Nu te-ai gândit, mizerabilule, că, peste ani, ar putea cineva să inventeze tot felul de mizerii despre copiii tăi?”

Niculae Bădălău, către Rareș Bogdan: „Cum ți se face foame, cum scrii despre Bădălău”

Liderul PSD susține că Rareș Bogdan a făcut un obicei în a scrie despre familia lui. De asemenea, el susține că nu a înjurat niciodată pe nimeni, făcând referire la episodul din vara trecută, când lăutarii i-au dedicat o melodie împotriva votanților români din stărinătate:

„E clar, cum ţi se face din nou foame, cum scrii despre Bădălău şi despre Diaspora. Măi vierme, niciodată, dar niciodată nu am adresat eu sau vreun membru al familiei mele un cuvânt urât vreunui om, de oriunde ar fi, cu atât mai puţin cuiva din Diaspora, acolo unde am prieteni, rude, acolo unde sunt oameni pe care îi respect şi pentru care am toată preţuirea! Adevărul e că TU eşti cel care are un discurs al URII. În toată „cariera” ta, n-ai făcut altceva decât să îi învrăjbeşti pe români, să-i asmuţi pe unii împotriva altora! Te trezişi de dimineaţă, uitaşi să-ţi dai cu… rujul roz şi, de necaz, ce ţi-ai zis, hai să arunc puţin cu noroi în Bădălău. Nesimţitule, nimic din ce promovezi tu NU este adevărat!”, a mai spus Bădălău pe facebook, într-o postare în care lămurea situația cu privire la articolul distribuit de fostul jurnalist.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×