Rareș Bogdan infirmă zvonurile conform cărora PNL strânge voturi pentru Viorica Dăncilă! „Nici gând”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
10/11/2019, 18:07
Rareș Bogdan infirmă zvonurile conform cărora PNL strânge voturi pentru Viorica Dăncilă! „Nici gând”GALERIE FOTO
Rareș Bogdan spune că PNL strânge voturi strict pentru Viorica Dăncilă. Sursa foto - facebook

Rareș Bogdan infirmă zvonurile conform cărora PNL strânge voturi pentru Viorica Dăncilă! Europarlamentarul spune că Partidul Național Liberal are un singur obiectiv pentru turul 1 al alegerilor prezidențiale. Să adune cât mai multe voturi pentru Klaus Iohannis, actualul președinte al României – acesta este ideea de bază a liberalilor în confruntarea cu Viorica Dăncilă, Dan Barna și Mircea Diaconu.

Rareș Bogdan infirmă zvonurile conform cărora PNL strânge voturi pentru Viorica Dăncilă!

Astfel, într-o filmare postată pe o rețea de socializare, europarlamentarul Rareș Bogdan a ținut să precizeze că PNL nu strânge voturi pentru Viorica Dăncilă: „Aș vrea să demontăm o manipulare care a apărut în spațiul public. Chiar dacă susținem candidați diferiți nici gând PNL, de toate voturile de care dispune, le dă doar candidatului nostru Klaus Iohannis.

Tot ce putem noi mobiliza e strict pentru președintele nostru Klaus Iohannis”, a scris Rareș Bogdan. Europarlamentarul a avut o zi ocupată. A luat foc atunci când a auzit că pagina de facebook a președintelui Klaus Iohannis a fost clonată. „Fake-news de proporții, nu cădeți în capcană! Pagina de facebook a președintelui României a fost clonată în mod mârșav de competitori care, realizând că nu-l pot învinge, recurg la metode josnice de a-l decredibiliza!

Rareș Bogdan, totul despre disperarea opoziției

Sunt disperați, dar îi asigur că nu le merge! Mizând pe buna-credință a utilizatorilor paginilor de socializare, Indivizi de cea mai joasă speță, a căror identitate o bănuiesc, au realizat o pagină falsă în care au postat mesaje atribuie domnului Presedinte Klaus Iohannis. Pagina falsă a fost raportată, iar la această oră are loc o investigație.

Problema este mai serioasă decât pare, având în vedere că în acest mod pot acționa inclusiv dușmani ai României, care ne pot atrage în conflicte greu de reparat. Deci nu e de joacă!”

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×