Klaus Iohannis, vizită fulger la sediul PNL în ziua alegerilor prezidenţiale. Explicaţia lui Ludovic Orban

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
10/11/2019, 13:45
Klaus Iohannis, vizită fulger la sediul PNL în ziua alegerilor prezidenţiale. Explicaţia lui Ludovic Orban
Klaus Iohannis vizită la PNL în ziua alegerilor prezidențiale. Sursa foto: b1.ro

Președintele Klaus Iohannis a făcut o vizită fulger la sediul PNL, chiar în ziua alegerilor prezidenţiale! Cel care a explicat vizita neașteptată a fost chiar liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban.

Klaus Iohannis, vizită fulger la sediul PNL în ziua alegerilor prezidenţiale

Ludovic Orban a declarat că șeful statului, Klaus Iohannis, a venit la sediul central al Partidului Național Liberal în calitatea sa de candidat, ”să vadă cum decurg lucrurile și cum se mobilizează organizațiile pentru acest prim tur”.

”PNL este partidul care susține candidatura președintelui Klaus Iohannis. Este candidat, este sprijinit de noi și, normal, a venit să vadă cum decurg lucrurile și cum se mobilizează organizațiile pentru acest prim tur”, a declarat Ludovic Orban, liderul PNL, conform Mediafax.

”Îmi doresc un viitor luminos pentru România”

Întrebat de ce președintele Klaus Iohannis nu a făcut o vizită asemănătoare și la alegerile europarlamentare, de exemplu, Ludovic Orban a spus că ”președintele Klaus Iohannis nu era implicat direct ca și candidat”. Președintele Klaus Iohannis a fost, duminică, de la sediul central al PNL, unde a avut o întâlnire cu liderii liberali de circa 20 de minute.

Klaus Iohannis a mers în vizită la sediul PNL, după ce a votat la Liceul Jean Monnet, din Capitală. Klaus Iohannis a mers la vot singur, fără soția sa, Carmen și a declarat la ieșirea din secție că este o zi importantă pentru români. În plus, președintele a spus că-și dorește ca românii să iasă în număr mare la vot pentru că de ei depind următorii 5 ani.

„E o zi extrem de importantă şi pentru mine şi pentru România. Îmi doresc un viitor luminos pentru România. Azi e ziua în care românii decid ce viitor va avea ţara în următorii ani. Dragi români, vă aştept la vot”, a spus preşedintele după ce a ieșit din secția de votare.

Prima Doamnă, Carmen Iohannis, a votat la Sibiu. La ieșirea din secția de votare, aceasta i-a îndemnat pe toți cetățenii români, fie că se află în țară sau peste hotare, să meargă la vot. „Este o zi foarte importantă astăzi. Am votat pentru România normală şi vă invit pe toţi la vot. Este foarte important să vină toţi românii la vot”, a declarat Carmen Iohannis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×