Ludovic Orban nu mai conduce campania pentru prezidențiale la PNL. Dan Motreanu preia funcția lăsată de liberal

Dan Suta   
în Alegeri Prezidențiale 2019
06/11/2019, 11:34
Ludovic Orban nu mai conduce campania pentru prezidențiale la PNL. Dan Motreanu preia funcția lăsată de liberal
Ludovic Orban nu mai e șef de campanie la PNL. Motreanu i-a preluat funcția. Sursa foto: digi24.ro/ PNL

Ludovic Orban și-a dat demisia din funcția de șef de campanie, căci de acum încolo liderul PNL va trebui să se ocupe de guvernare. Campania pentru Klaus Iohannis a liberalilor va fi condusă de azi înainte de Dan Motreanu, unul dintre greii partidului.

Ludovic Orban își vede de guvernare, Dan Motreanu devine șef de campanie la PNL

Motreanu are experiențe în tot ce înseamnă organizare în teritoriu și este unul dintre cei mai respectați lideri din PNL. Motreanu este unul dintre cei mai vechi membri de partid. A intrat în PNL în anul 1990 și este cunoscut ca mâna de fier a liberalilor din Alba, județ pe care l-a condus. A fost și consilier în Consiliul Județean Alba între anii 2000-2004. Una dintre cele mai importante funcții deținute vreodată de Motreanu a fost cea de ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale în guvernul Tăriceanu, numirea fiind făcută prin decret prezidențial pe 6 decembrie 2006.

„Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a luat decizia de a se retrage din funcția de șef al campaniei PNL pentru alegerile prezidențiale, urmare a învestirii în funcția de prim-ministru al României. De asemenea, prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, învestită în funcția de vicepremier, s-a retras din echipa de campanie a Președintelui Klaus Iohannis”, este comunicatul PNL în care ni s-a confirmat retragerea lui Ludovic Orban.

Comunicatul PNL

„Misiunea Executivului este aceea de a asigura guvernarea corectă și competentă a României și de a soluționa probleme stringente lăsate în urmă de fosta guvernare. Noul șef de campanie al PNL pentru alegerile prezidențiale este vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, care a asumat această responsabilitate, beneficiind de o amplă experiență în conducerea campaniilor electorale”, a mai transmis PNL.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×