A fost ziua gafelor! Şi Rareş Bogdan a comis-o: „Şi de asta trebuie să plece Guvernul Orban”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
04/11/2019, 20:19
A fost ziua gafelor! Şi Rareş Bogdan a comis-o: „Şi de asta trebuie să plece Guvernul Orban” GALERIE FOTO
Gafă uriașă a lui Rareș Bogdan

După ce Dan Barna a spus că Guvernul Dăncilă a fost înlăturat după 3 ani, deși acesta a fost numit în urmă cu un an și opt luni, a venit rândul lui Rareș Bogdan să facă o gafă uriașă! Primvicepreședintele PNL Rareș Bogdan a scris pe pagina lui de socializare că Guvernul Orban trebuie să plece.

Gafă uriașă a lui Rareș Bogdan, care a cerut demisia Guvernului Orban

Rareș Bogdan a făcut o gafă uriaşă chiar în ziua în care Guvernul Orban a fost învestit. Primvicepreședintele PNL a scris pe pagina lui de socializare că Guvernul Orban trebuie să plece! Motivul invocat de Rareș Bogdan: din cauza unei numiri scandaloase făcută de Sorina  Pintea în ultima ei zi de mandat. Așadar, Rareș Bogdan a confundat Guvernul Orban cu Guvernul Dăncilă, în postarea făcută pe Facebook!

Adriana Cotel, protejata lui Darius Vâlcov, a fost numtă şefă la Institutul Clinic Fundeni! Adriana Cotel, o apropiată a fostului consilier al premierului Viorica Dăncilă, va fi noul manager interimar al Institutului Clinic Fundeni. Ea o înlocuieşte pe Alina Tănase, care a fost numită manager interimar al IC Fundeni la mijlocul lunii august.

Gafă uriașă a lui Rareș Bogdan
Gafă uriașă a lui Rareș Bogdan. Sursa foto: romaniatv.ro

Guvernul a depus jurământul la Palatul Cotroceni

Guvernul Ludovic Orban a trecut cu unanimitate de voturi luni în Parlament. Opoziţia a reuşit să asigure cvorumul de şedinţă şi să depăşească majoritatea minim necesară pentru Guvernul PNL. Guvernul Orban a obținut 240 de parlamentari, adică toţi cei prezenţi la şedinţă, inclusiv câţiva din tabăra PSD şi Pro România. La votul Guvernului Orban nu s-a înregistrat niciun vot împotrivă și nici măcar o abţinere.

Guvernul Orban a depus jurământul la Palatul Cotroceni, în fața președintelui Klaus Iohannis, care i-a felicitat pe toți cei care au reușit să înlăture ”guvernarea toxică a PSD”. ”Se termină astfel guvernarea PSD care în diferite variante a durat 3 ani. Guvernări toxice, are au stricat foarte multe proiecte ale României. Este foarte bine că această etapă s-a terminat și avem șansa să avem un Guvern care va primi suficient sprijin pentru a începe reconstrucția României”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×