Rareș Bogdan îi ia apărarea lui Mihai Tudose în conflictul cu Victor Ponta: „Să înșeli aspirațiile românilor înseamnă trădare, mister!”

Rareș Bogdan îi ia apărarea lui Mihai Tudose în conflictul cu Victor Ponta: „Să înșeli aspirațiile românilor înseamnă trădare, mister!”
Rareș Bogdan îi ia apărarea lui Mihai Tudose în lupta cu Victor Ponta *foto: facebook

Scandalul din sânul Pro România dintre Victor Ponta și Mihai Tudose, dinainte de votul de învestitură al guvernului Ludovic Orban, a ajuns și la urechile europarlamentarului liberal, Rareș Bogdan. Fostul jurnalist se poziționează de partea lui Tudose în scandalul dintre cei doi și susține că cine nu votează legislativul propus de Orban este un „trădător”.

Rareș Bogdan, despre scandalul din interiorul Pro România

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan sare în apărarea lui Mihai Tudose pe care Victor Ponta l-a acuzat de trădare pentru că susține învestirea Guvernului Orban. Fostul jurnalist a spus că cei care au votat la moțiunea de cenzură, dar nu votează și învestitura guvernului Ludovic Orban dau dovadă de „trădare”: „A nu susține Guvernul Orban înseamnă să o lași la butoane pe Dăncilă, care conduce un guvern antinațional, incompetent, periculos pentru români. Să înșeli aspirațiile românilor înseamnă trădare, mister! Să te conduci după interesul mărunt, după calculele izvorâte din dorința de putere personală, ignorând faptul că România cade este adevărata trădare!”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Liderul PNL susține că că tranzacționarea interesului național va avea un singur efect: „istoria vă va arunca la gunoi”. „Acum se văd bărbații, în astfel de momente! Nu fiți ticăloși cu poporul acesta, că nu mai suportă multe!”, a mai scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Rareș Bogdan îi ia apărarea lui Mihai Tudose în lupta cu Victor Ponta
Rareș Bogdan îi ia apărarea lui Mihai Tudose în lupta cu Victor Ponta *foto: captură facebook

Victor Ponta l-a acuzat pe Mihai Tudose de trădare pentru că a negociat cu PNL-ul susținerea pentru guvernul Ludovic Orban

Reacția lui Rareș Bogdan vine după ce Victor Ponta l-a acuzat pe Mihai Tudose de trădare pe motiv că a negociat cu PNL pentru susținerea Guvernului Orban. Asta în condițiile în care partidul celor doi foști premieri, Pro România, anunțase că nu va susține noul Cabinet:

„Daca va puneati intrebarea cine este “negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European – si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge , doar candideaza sa ajute lista! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania!”, a tunat, tot pe facebook, și Victor Ponta.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×