Ce s-a văzut, de fapt, pe buletinul de vot ștampilat de însuși Klaus Iohannis. Detaliu care le-a scăpat tuturor. FOTO

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
10/11/2019, 11:41
Ce s-a văzut, de fapt, pe buletinul de vot ștampilat de însuși Klaus Iohannis. Detaliu care le-a scăpat tuturor. FOTO GALERIE FOTO
Ce s-a observat pe buletinul de vot al președintelui Klaus Iohannis. Sursa foto: digi24.ro

Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat opțiunea de vot încă de la primele ore ale dimineții. Actualul președinte a votat la Liceul Jean Monnet din București în jurul orei 9:00, iar în urmă cu o puțin timp a postat pe o rețea de socializare și fotografii din secția de votare. Mulți nu au observat detaliul care s-a văzut pe buletinul de vot al președintelui în exercițiu Klaus Iohannis. 

Ce s-a observat pe buletinul de vot al președintelui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a ajuns la secția de votare unde foarte mulți politicieni votează atunci când sunt alegeri, Liceul Jean Monnet din Capitală. Președintele României a votat pentru România Normală, așa cum spune și în sloganul său de campanie. Însă foarte puțini au observat un amânunt foarte important. Iohannis a venit singur la vot, în timp ce la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 a fost însoțit de soția sa, Carmen. Un alt detaliu care s-a putut observa a fost pe buletinul de vot al actualului președinte. VEZI FOTO

Președintele țării a încărcat pe contul de Facebook 3 fotografii din secția de vot, iar într-una dintre ele se poate observa buletinul de vot ținut în mâna stângă pe spatele căruia pe observă o ștampilă. În plus, dacă te uiți mai atent se mai pot observa alte două ștampile pe față. Una dintre ștampile este cea pentru validarea buletinul, iar a doua cel mai probabil în dreptul căsuței în care apare chiar numele președintelui Klaus Iohannis.

Acesta este buletinul de vot al lui Klaus Iohannis și detaliul care se poate observa. Sursa foto: Facebook.com

Românii din Diaspora au avut la dispoziție 3 zile pentru a vota la alegerile prezidențiale

„Alegeți, așadar, cu înțelepciune, cu gândul la viitorul vostru și al României! Împreună vom construi România normală, pe care ne-o dorim cu toții! Vă aștept la vot!”, a scris președintele în exercițiu pe contul de Facebook în ziua în care au început alegerile prezidențiale în Diaspora, 8 noiembrie.

În perioada 8-10 noiembrie cetățenii români care locuiesc și trăiesc în afara granițelor țării își pot pentru exprima opțiunea de vot pentru alegerile prezidențiale. Până la ora actuală au votat peste 320. 000 de români din străinătate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×