Klaus Iohannis, atacat cu o pagină fake de facebook. Reacția lui Rareș Bogdan: „Sunt disperați”

Klaus Iohannis, atacat cu o pagină fake de facebook. Reacția lui Rareș Bogdan: „Sunt disperați”
Rareș Bogdan, reacție dură după ce pagina de facebook a lui Klaus Iohannis a fost clonată *foto: facebook

Pagina lui Klaus Iohannis a fost atacată în cursul serii trecute. Astfel, o clonă a acestia a apărut pe rețeaua de socializare care distribuia un mesaj în care președintele României îi critica pe Ion Țiriac și Simona Halep că fac jocurile politice ale PSD-ului. Europarlamentarul liberal, Rareș Bogdan, a avut o reacție foarte dură după acest „atac” la adresa prezidențiabilului PNL, cu o zi înainte de alegerile prezidențiale din 10 noiembrie.

Reacția lui Rareș Bogdan, după atacul asupra paginii de facebook a lui Iohannis

Rareș Bogdan i-a avertizat pe români să nu cadă victim acestei mișcări: „Fake-news de proporții, nu cădeți în capcană! Pagina de facebook a președintelui României a fost clonată în mod mârșav de competitori care, realizând că nu-l pot învinge, recurg la metode josnice de a-l decredibiliza! Sunt disperați, dar îi asigur că nu le merge!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mizând pe buna-credință a utilizatorilor paginilor de socializare, Indivizi de cea mai joasă speță, a căror identitate o bănuiesc, au realizat o pagină falsă în care au postat mesaje atribuie domnului Presedinte Klaus Iohannis. Pagina falsă a fost raportată, iar la această oră are loc o investigație. Problema este mai serioasă decât pare, având în vedere că în acest mod pot acționa inclusiv dușmani ai României, care ne pot atrage în conflicte greu de reparat. Deci nu e de joacă!”

Rareș Bogdan, reacție dură după ce pagina de facebook a lui Klaus Iohannis a fost clonată
Rareș Bogdan, reacție dură după ce pagina de facebook a lui Klaus Iohannis a fost clonată *foto: captură facebook

Ce scria pe pagina de facebook falsă a lui Klaus Iohannis

Pagina de facebook care clona contul oficial al lui Klaus Iohannis avea următorul mesaj: „Efectele acestui guvern eșuat se vad în toate domeniile. Este inacceptabil ca persoane precum Ion Țiriac și Simona Halep să facă jocul PSD-ului, doar pentru a beneficia de anumite privilegii, manelizând tenisul”.

Rareș Bogdan, reacție dură după ce pagina de facebook a lui Klaus Iohannis a fost clonată
Pagina falsă de facebook de la care a început scandalul *foto: facebook

După spusele liderului liberal, pagina a fost raportată și ștearsă de pe facebook: „Clona grosolană, realizată astfel încât să semene până la identificare cu pagina oficială a președintelui României, a fost ștearsă de autorii ei după raportare, dar am făcut capturi și le-am pus la dispoziția organelor abilitate. Oameni buni, maximă vigilență! Indivizi fără Dumnezeu încearcă să pulverizeze alegerile și să manipuleze grobian! Mai este puțin, vom câștiga! Aveți încredere! Luptam IMPREUNA pentru #romanianormala”, a mai spus Rareş Bogdan.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×