Lia Olguța Vasilescu și Rareș Bogdan, scandal în direct la TV: „Vă roade rău de tot grija de PSD”

Bogdan Solomon  
înStiri de ultima ora
09/11/2019, 17:12
Lia Olguța Vasilescu și Rareș Bogdan, scandal în direct la TV: „Vă roade rău de tot grija de PSD”
Olguța Vasilescu și Rareș Bogdan, scandal la TV. Sursa foto: aktual24.ro

Lia Olguța Vasilescu și Rareș Bogdan sunt la cuțite înaintea alegerilor prezidențiale de duminică, 10 noiembrie 2019. Fostul ministru al Muncii și europarlamentarul PNL s-au aflat în centrul unei dispute izbucnite chiar în platoul emisiunii  Exces de Putere de la Antena 3. Spiritele s-au încins în momentul în care social-democrata i-a cerut liberalului să menționeze o singură realizare notabilă a lui Klaus Iohannis, de-a lungul mandatului său de președinte al României.

Lia Olguța Vasilescu, scandal monstru cu Rareș Bogdan

În replică, fostul jurnalist a declarat că șeful statului a fost cel care a „ținut imaginea României”, în momentul în care pesediștii, aflați la putere, „trăgeau cu tunul în osatura statului”. De aici și până la un scandal în toată regula a mai fost, însă, doar un pas.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Iohannis nu a făcut altceva decât să critice PSD. Asta am înţeles”, i-a transmis Lia Olguța Vasilescu europarlamentarului liberal, amintind de acuzațiile actualului președinte, conform cărora Guvernul social-democrat ar fi avut drept scop principal salvarea lui Liviu Dragnea, condamnat în cele din urmă la trei ani și șase luni de închisoare cu executare.

Dialogul integral Olguța Vasilescu- Rareș Bogdan

Rareş Bogdan: Președintele Iohannis a vorbit prin faptele sale…

Olguța Vasilescu: Care fapte? Daţi-mi exemplu de un singur lucru.

Rareș Bogdan: Atunci când trăgeaţi cu tunul în osatura statului român, Klaus Iohannis ținea pur şi simplu imaginea României încercând să explice tuturor partenerilor că România…

Olguța Vasilescu: Asta înseamnă că nu a făcut altceva decât să critice PSD. Asta am înţeles. Aţi venit cu lozincile astea mincinoase până acum, că vream să îl salvăm pe Dragnea de puşcărie şi că numai asta facem în legislație. Şi uite că Dragnea este la puşcărie, iar Klaus Iohannis, cu 47 de dosare, nu are niciun fel de problemă. Lăsaţi lozincile! Am înţeles ce a distrus. A construit ceva?

Rareş Bogdan: Vă amintesc de OUG 13….

Olguta VasilescuLăsaţi OUG 13 că e fumată de trei ani. Ceva nou mai aveţi? Eu vă întreb ce a făcut Klaus Iohannis, nu ce a făcut Guvernul.

Rareş Bogdan: Vă amintesc de recursul compensatoriu, de Secţia Specială.. Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose… Daţi-mi un singur exemplu de lider al dumneavoastră dintre cei trei premieri, sfârşind cu doamna Dăncilă, continuând cu liderii PSD, care în cei trei ani de zile să reuşească măcar să aibă trei întâlniri la cel mai înalt nivel, în ceea ce înseamnă partenerii noştri euro-atlantici.

Olguța Vasilescu: Când o să fie preşedintele României, doamna Viorica Dăncilă o să aibă întâlniri şi cu liderii euro-atlantici. Ce a făcut Iohannis pentru România? A vizitat măcar un azil de bătrâni, un orfelinat de copii, în cinci ani de zile de când este preşedintele României?

Rareş Bogdan: Va fi cea mai mare înfrângere a PSD din istoria sa.

Olguța Vasilescu: Lăsaţi lozincile astea că, gata, le-am fumat, poate veniţi cu ceva constructiv totuşi. Lăsaţi-ne pe noi. Văd că vă roade rău de tot grija de PSD. Puteţi să îmi spuneţi un singur lucru pe care l-a făcut Iohannis de când e preşedinte?

Rareş Bogdan: Enorm de multe lucruri, doamnă, că altfel nu îl votau peste 40% din români acum.

Olguța Vasilescu: Daţi-mi un singur exemplu. Nu îl aveţi? Nu sunteţi în stare să daţi un sigur exemplu? Nu mă luaţi cu stâlpul democraţiei.

Rareş Bogdan: Doamnă, întâlnirile cu Macron, Angela Merkel, Donald Trump, împăratul Japoniei…

Olguța Vasilescu: Extraordinar!

Rareș Bogdan: Nu sunt importante, să înţeleg!

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×