Lia Olguța Vasilescu spune cu două zile înainte de alegeri că a fost începută o campanie mizerabilă! Colegii săi din PSD, îndemnați să-l voteze pe Mircea Diaconu

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 09:12
Lia Olguța Vasilescu spune cu două zile înainte de alegeri că a fost începută o campanie mizerabilă! Colegii săi din PSD, îndemnați să-l voteze pe Mircea Diaconu
Membri PSD au primit SMS-uri pentru susținerea lui Mircea Diaconu. Sursa foto: b365.ro

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, s-a declarat dezgustată de această campanie electorală, care pentru mulți însă a părut una dintre cele mai calme! Motivul pentru care Lia Olguța Vasilescu a făcut aceste afirmații este acela că mulți colegi de partid au primit sms-uri pentru susținerea lui Mircea Diaconu.

Membri PSD au primit SMS-uri pentru susținerea lui Mircea Diaconu de pe un număr scurt

Fostul ministru spune că mai mulți membri ai PSD au primit mesaje SMS care îndeamnă la vot pentru Mircea Diaconu, candidatul independent susținut de Pro România și ALDE, cu două zile înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale.

„Cu ce ne confruntăm chiar în această seară, pentru că a început o campanie absolut mizerabilă. Se transmit mesaje tip SMS că există blat între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis și trebuie votat Mircea Diaconu”, a spus Lia Olguța Vasilescu la Antena3.

„Deci au acces la baze de date”

Ea a spus că mesajul vine de pe numere cu patru cifre, de tipul celor trimise celor care au carduri de fidelitate cash bank și că așa a ajuns la foarte mulți membri PSD. „Deci au acces la baze de date”, a mai spus Olguța Vasilescu.

Pe pagina de Facebook a Digi24 a fost trimisă o fotografie cu un astfel de mesaj, care sună așa: „Mircea Diaconu Un Om Presedintele Romaniei. Dancila face blat cu Johannis! Diaconu se lupta pentru tine! Fii alaturi de Diaconu duminica 10 noiembrie”.

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale a început pe 12 octombrie și se încheie sâmbătă, pe data de 9 noiembrie. Alegerile prezidențiale au loc pe data de 10 noiembrie. În afara țării, alegerile prezidențiale au început deja de vineri.

Diaspora va avea trei zile la dispoziție pentru a vota. Aceștia au putut merge la vot pe 8 noiembrie, pe 9 noiembrie, dar și pe 10 noiembrie. Programul oficial al secțiilor de votare din diaspora se termină la ora 21:00, însă acesta poate fi extins până la ora 23:59, în funcție de numărul de votanți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×