Angajaţii unei Primării au dat SMS-uri de „aproape un miliard de lei” pentru a susţine la TV un ansamblu folcloric

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
02/03/2018, 19:18
Angajaţii unei Primării au dat SMS-uri de „aproape un miliard de lei” pentru a susţine la TV un ansamblu folcloric

Scandalul a izbucnit la şedinţa Consiliului Local Bascov, joi seară, unde liberalul Dorin Vlăsceanu şi câţiva consilieri PSD s-au opus ca factura de aproape un miliarde de lei vechi să fie plătită din bugetul local, notează sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al PNL Argeş, Gelu Tofan, a afirmat că ansamblul „Doina Bascovului” a câştigat competiţia „Duelul Ansamblurilor”, după ce a obţinut peste 60.000 de voturi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Potrivit Jurnal de Argeş, angajaţii Primăriei Bascov au trimis mesaje de pe telefoanele de serviciu pentru a susţine ansamblul „Doina Bascovului”. Preţul unui singur mesaj era de 25 de eurocenţi. Mai mult, presa locală scrie că angajaţii ar fi avut fiecare normă de trimis sms-uri.

Consilierii susţin că a sosit deja prima factură pentru sms-urile de susţinere a ansamblului în semifinala competiţiei. Reprezentanţii Consiliului Local Argeş spun că încă nu ştiu cine va achita facturile care depăşesc 70.000 de lei.

Sursă: www.jurnaluldearges.ro

Închide ×