Tragedie în Galați! Doi tineri au murit, alți doi sunt în comă în urma unui accident înfiorător

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/12/2019, 16:08
Tragedie în Galați! Doi tineri au murit, alți doi sunt în comă în urma unui accident înfiorător GALERIE FOTO
Doi tineri și-au pierdut viața în accidentul de la Galați. Sursa foto - facebook

Tragedie în Galați acolo unde doi tineri au murit, în timp ce alți doi au fost răniți grav și sunt în comă. Un al cincilea este rănit ușor, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe drum și s-a izbit de un gard, în localitatea Independența.

Tragedie în Galați!

Potrivit IPJ Galați, accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 25, în localitatea Independența, din județul Galați. Impactul a fost unul cu adevărat devastator şi nu le-a oferit prea multe șanse tinerilor morți.

 „La volanul mașinii se afla un tânăr de 22 de ani din comuna Pechea. Acesta a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a ieșit de pe șosea și s-a izbit violent de un gard.

Doi tineri au murit, alți doi sunt în comă în urma unui accident înfiorător

Din cauza impactului, șoferul și pasagerul aflat pe locul din dreapta au murit pe loc. Persoanele aflate pe bancheta din spate au ajuns la spital. Două persoane de 21 de ani și de 22 ani au fost rănite foarte grav și sunt în comă.

Un alt pasager de 29 ani a fost rănit ușor”, au declarat reprezentanții IPJ Galați. Poliția Rutieră Galați face cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Dosarul are capete de acuzare clare, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Urmează să se stabilească dacă șoferul care a provocat accidentul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

„Am fost alertați de mai mulți martori în legătură cu un accident care s-a petrecut pe raza localității Independența din județul Galați. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție.

Printre ele s-au aflat mai multe salvări, două dintre ele fiind de tip SMURD. Alături de unitățile medicale s-au aflat și o echipă de descarcerare, dar și un echipaj al pompierilor.

Din păcate pentru două dintre victime nu s-a mai putut face nimic. În ciuda eforturilor medicilor, aceștia au fost nevoiți să declare decesul”, au mai transmis reprezentanții IPJ Galați

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×