Avocat mort după ce a stat 20 de ore la audieri la DIICOT! A intrat cu mașina într-un TIR

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/12/2019, 11:24
Avocat mort după ce a stat 20 de ore la audieri la DIICOT! A intrat cu mașina într-un TIR GALERIE FOTO
Avocatul a murit într-un accident de mașină. Sursa foto - târgoviștenews.ro

Un avocat a murit după ce a stat 20 de ore la audieri la DIICOT! Fost decan de barou, acesta a încetat din viață la scurt timp după ce a petrecut aproape o zi întreagă în sediul DIICOT la o serie de audieri-maraton.

Avocat mort după ce a stat 20 de ore la audieri la DIICOT!

Un coleg al lui a relatat că acesta a plecat printre ultimii de la DIICOT, după ce au fost zeci de martori audiați. Avocatul Ernest Andrei Moldoveanu, fost sef al Baroului Dambovita, a murit într-un tragic accident rutier.

Bărbatul petrecuse 20 de ore la sediul DIICOT, alaturi de clienții săi, înainte să intre într-un TIR, pe DN 71, Targoviste-Sinaia, la intrare in orasul Pucioasa. S-a deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă după moartea fulgerătoare a avocatului.

A intrat cu mașina într-un TIR

Vă reamintim, bărbatul în vârstă de 70 de ani era la volanul autoturismului său, iar la intersecţia DN 71 cu centura ocolitoare a oraşului Pucioasa acesta ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi intrat pe contrasens, acolo unde a izbit violent un tir

Şoferul, de 28 de ani, din Fieni, le-a spus anchetatorilor că nu a mai avut cum să evite impactul cu maşina apărută brusc în faţă. Conform primelor informații, avocatul se îndrepta spre casă după ce ar fi asistat mai mulți clienți la sediul DIICOT, la Târgovişte.

Confraţii şi comunitatea juridică au aflat cu nespus regret şi profundă consternare trista veste a tragicei, prematurei şi nedreptei plecări într-o lume mai bună a strălucitului, distinsului şi apreciatului Maestru ERNEST-ANDREI MOLDOVEANU (30 mai 1949 – 4 decembrie 2019), membru al Consiliului Baroului Dâmboviţa.

Mai bine de două decenii a condus Baroul, dintre care 15 ani în calitate de Decan (1990-2005), în anii ’80 acesta exercitând şi funcţia de Preşedinte al fostului Colegiu de Avocaţi Dâmboviţa, fiind, totodată, în mai multe rânduri şi membru al Consiliului UAR şi, ulterior, UNBR.

Licenţiat al Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, prestigioasa promoţie 1972, Maestrul MOLDOVEANU a slujit în mod neîntrerupt, cu elocinţă şi dăruire, bara în toţi cei 47 de ani ai notabilei şi exemplarei sale cariere judiciare.

Avocat pledant de viţă veche, nobilă şi, din păcate, din ce în ce mai rară, şi unul dintre simbolurile Baroului, regretatul nostru bun şi respectat coleg a reprezentat pentru breaslă un permanent factor de echilibru, eleganţă şi demnitate profesională”, se arată pe site-ul juridice.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×