Tragedie în Făgăraș! Copil găsit mort la locul de joacă

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/02/2020, 12:29
Tragedie în Făgăraș! Copil găsit mort la locul de joacă GALERIE FOTO
Cauzele decesului sunt deocamdată necunoscute. Sursa foto - hepta.ro

Tragedie în Făgăraș acolo unde un copil în vârstă de nouă ani a fost găsit mort într-un loc de joacă. Polițiștii și procurorii au deschis acum un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă.

Tragedie în Făgăraș!

De altfel, conform Inspectoratului de Poliție Județeană din Brașov, oamenii legii au fost sesizați, sâmbătă seara, în jurul orei 20.26, printr-un apel la numărul de urgență 112, despre faptul că într-un loc de joacă din orașul Făgăraș, județul Brașov se află un copil în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj medical, care a încercat să îl resusciteze pe copil.

Copil găsit mort la locul de joacă

În ciuda eforturilor disperate ale medicilor totul s-a dovedit a fi în zadar și, în cele din urmă, aceștia au fost nevoiți să constate decesul.

Cadavrul a transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

„Din păcate pentru copil nu s-a mai putut face nimic. Medicii de pe ambulanță au încercat manevre de resuscitare minute întregi.

Rămâne de văzut după efectuarea necropsiei ce anume a provocat decesul minorului

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×