Tragedie în Constanța! Bărbat împușcat în cap după o urmărire în trafic

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
18/12/2019, 10:25
Tragedie în Constanța! Bărbat împușcat în cap după o urmărire în trafic GALERIE FOTO
Polițiștii l-au împucat în cap pe un bărbat. Sursa foto - hepta.ro

Tragedie în Constanța acolo unde polițiștii au împușcat în cap o persoană. Mai exact, oamenii legii au fost nevoiți să folosească armanentul din dotare pentru a opri o maşină care nu respectase semnalul de oprire. Aceștia au tras focuri de avertisment, dar si în direcţia autoturismului.

Tragedie în Constanța!

După ce maşina a oprit şi două persoane au luat-o la fugă, poliţiştii au găsit pe bancheta din spate un bărbat care fusese împuşcat în cap. Victima era în comă şi a fost dusă de urgență la spital. La fața locului au ajuns mai multe echipaje SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa o patrulă formată din doi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat, pe bulevardul Năvodari, un autoturism care avea parbrizul spart, motiv pentru care au făcut semnal de oprire pentru şoferul respectiv.

Bărbat împușcat în cap după o urmărire în trafic

„Deoarece conducătorul autoturismului nu s-a conformat, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari, cu direcţia spre localitatea Lumina.

În timpul urmăririi, poliţiştii au tras un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată, conducătorul auto nu s-a conformat, continuând deplasarea, în acest timp fiind efectuate, în total, 3 focuri de avertisment în plan vertical”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Sursa citată a menţionat că autoturismul şi-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată, mai exact în zona Usas, unde poliţiştii au încercat să îl determine, din nou, pe  conducătorul auto să oprească.

Nici de data aceasta nu s-a conformat, drept pentru care polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturismul în cauză, care făcea manevre de întoarcere pentru a încerca să scape.

„În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat in mod intentionat spre poliţiştii aflaţi la faţa locului, care au fost nevoiţi să se retragă in autospeciala de poliţie”, au mai precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

La intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un teren agricol, unde a fost abandonat, iar două persoane au fugit de la faţa locului. O altă persoană a fost găsită de poliţişti pe bancheta din spate, fiind vorba despre un bărbat, inconştient, care avea o plagă împuşcată la nivelul capului.

Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Constanţa, victima, de aproximativ 20 de ani, a fost găsită în comă, având o plagă în regiunea capului. El a fost dus la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×