Băiatul lui Sile Cămătaru, prins după o urmărire în trafic. Poliţiştii au tras focuri de armă. Era căutat din octombrie, după ce a înjunghiat un tânăr în Timișoara

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/12/2019, 09:07
Băiatul lui Sile Cămătaru, prins după o urmărire în trafic. Poliţiştii au tras focuri de armă. Era căutat din octombrie, după ce a înjunghiat un tânăr în Timișoara GALERIE FOTO
Băiatul lui Sile Cămătaru nu avea permis de conducere. Sursa foto - digi24.ro

Băiatul lui Sile Cămătaru a fost prins de polițiști după o urmărire în trafic. Culmea, acesta conducea un autoturism, deși nu avea permis. A refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, care l-au urmărit şi nu au ezitat să facă uz de armă.

Băiatul lui Sile Cămătaru, prins după o urmărire în trafic

Era căutat din octombrie, după ce a înjunghiat un bărbat într-un club din Timişoara.”În data de 15.12, în jurul orei 19.00, un echipaj din cadrul Secţiei 19 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine.

Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat şi a continuat deplasarea”, anunţă Poliţia Capitalei. Echipajul a plecat în urmărirea autoturismului, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit.

Era căutat din octombrie, după ce a înjunghiat un tânăr în Timișoara

Poliţiştii au continuat urmărirea bărbatului, iar unul dintre poliţişti, după somaţia legală, a tras foc în plan vertical. Bărbatul de 32 de ani a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei 19 Poliţie. În urma primelor cercetări, s-a descoperit că acesta nu avea nici măcar permis de conducere.
Conform unor surse din anchetă tânărul este fiul lui Sile Cămătaru, Albert. El a fost dus la Timişoara, unde, în octombrie, a înjunghiat un bărbat de 29 de ani. Victima sa le-a povestit atunci poliţiştilor că era băut când a vrut să intre în club.
Administratoarea localului nu l-a lăsat să intre şi chiar i-a dat o palmă. La scurt timp, Albert Balint, care este iubitul femeii, a ieşit din local cu un cuţit în mână şi l-a înjunghiat pe bărbat, apoi a fugit.

Rănitul a urcat într-un taxi, iar la un moment dat i s-a făcut rău şi a sunat la 112. Medicii de la ambulanţă l-au preluat din taxi şi l-au transportat la Spitalul Municipal Timişoara. Cadrele medicale i-au îngrijit rana, care era una superficială.

Bărbatul nu a rămas internat în spital. Vă readucem aminte că Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru a fost condamnat, în trecut, la 5 ani de închisoare pentru trafic de droguri. În ceea ce îl priveste pe tânarul înjunghiat, şi el are probleme cu legea.

La scurt timp după incidentul din club, Alex Cojocaru a fost vizat, alături de Lucian Boncu, un cunoscut al lumii interlope, într-un dosar de trafic de droguri şi cămătărie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×