Tragedie în Câmpina! A murit călcat de două mașini

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/01/2020, 16:17
Tragedie în Câmpina! A murit călcat de două mașini GALERIE FOTO
Accidentul a avut loc între Câmpina și Ploiești. sursa foto - facebook

Tragedie în Câmpina acolo unde un bărbat care mergea pe marcajul de delimitare a benzilor de pe DN 1 a murit în noaptea de Revelion. Acesta a fost lovit de două mașini.

Tragedie în Câmpina!

Mai mult de atât, conform primelor informații, unul dintre vehicule și-a continuat deplasarea, iar șoferul este căutat de polițiști.

Potrivit Poliției Prahova, accidentul s-a produs pe DN 1, între Câmpina și Ploiești, în timp ce victima mergea pe marcajul de delimitare a benzilor.

A murit călcat de două mașini

”Din primele verificări, se pare că un bărbat în vârstă de 29 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism, pe sensul de mers Brașov – Ploiești, ar fi surprins și accidentat un pieton care circula pe marcajul de delimitare a benzilor 1 și 2 pe același sens.

Un alt autoturism ar fi trecut peste victimă și ar fi continuat deplasarea, fără a opri la locul evenimentului rutier”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Polițiștii fac verificări pentru a-l găsi și pe al doilea șofer implicat în accident.  În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Am auzit țipete de pe stradă. Inițial am crezut că e vorba de oameni care petrec în noaptea de Revelion. Apoi am înțeles ce se întâmplă.

Când am ajuns la bărbatul acela lovit de mașini deja nu mai respira. Am sunat mai mulți oameni la 112, la numărul de urgență și am încercat să povestim tot.

Echipajele medicle au venit repede. Au încercat să-i aplice manevrele de resuscitare acestuia, dar am înțeles că nu a răspuns și a fost declarat decedat”, a spus unul dintre oamenii care au ajuns printre primii la victimă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×