Accident înfiorător în județul Cluj! Șoferul a fost proiectat în afara vehiculului

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/01/2020, 10:32
Accident înfiorător în județul Cluj! Șoferul a fost proiectat în afara vehiculului GALERIE FOTO
Accidentul s-a produs în localitatea Gilău. Sursa foto - facebook

Un accident înfiorător s-a produs în județul Cluj, mai exact pe o stradă din Gilău! Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat.

Accident înfiorător în județul Cluj!

Conform primelor informații, victima a fost proiectată în afara vehiculului. De remarcat că evenimentul rutier a avut loc miercuri dimineață. La fața locului, echipajul de urgență a găsit mașina răsturnată în afara drumului.

La o distanță de 50 de metri de drum și 3-5 metri față de autoturism a fost găsit șoferul. Din păcate, conducătorul auto suferise multiple traumatisme și nu a mai fost nevoie de intervenția medicilor veniți imediat la locul incidentului rutier

Șoferul a fost proiectat în afara vehiculului

De remarcat că în acest caz, poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Mai mulți oameni ai legii se află în continuare la fața locului și cercetează în detaliu felul în care s-a desfășurat totul.

„Suferise multiple traumatisme, era întins pe sol, la o distanţă de circa 50 de metri de drum şi 3-5 metri faţă de autoturism.

Acesta nu prezenta semne vitale, iar leziunile grave suferite nu au permis începerea manevrelor de resuscitare”, au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

”Accidentul a fost anunțat de mai mulți oameni care au sunat la numărul de urgență să spună că o mașină este răsturnată pe o stradă din Gilău.

Din păcate, după ce ne-am deplasat la fața locului am descoperit și șoferul care a fost, cel mai probabil, proiectat în afara vehiculului.

Rămâne de văzut dacă acesta circula cu viteză, dacă era băut în momentul accidentului”, au mai spus cei de la ICU Cluj

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×