Tragedie fără margini în Târgu Jiu! Doi tineri îndrăgostiți au fost găsiți morți în casă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
08/01/2020, 12:35
Tragedie fără margini în Târgu Jiu! Doi tineri îndrăgostiți au fost găsiți morți în casă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon
Doi tineri îndrăgostiți din Târgu Jiu s-au stins din viață după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Sursa foto: radiotargujiu.ro

Marius și Teodora, doi tineri din Târgu Jiu au fost găsiți fără suflare miercuri dimineață în apartamentul în care locuiau cu chirie. Mama fetei a fost cea care a făcut descoperirea macabră și a alertat imediat autoritățile. Din primele informații, decesul ar fi survenit în urma unei intoxicări cu monoxid de carbon.

Doi tineri și-au pierdut viața după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

În urma apelului la serviciul de urgență 112, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu şi două echipaje SAJ s-au deplasat la locuința de pe strada Islaz, unde avusese loc nefericitul eveniment. Potrivit acestora, s-a constatat că într-una dintre încăperile casei se aflau două persoane inconștiente, o fată de 18 ani și logodnicul său, în vârstă de 20 de ani.

În cauză a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul celor doi tineri. Prima ipoteză luată în calcul este cea a intoxicării cu monoxid de carbon. Marius și Teodora se mutaseră cu chirie și plănuiau să se căsătorească. Povestea lor de dragoste s-a sfârșit, însă, cum nu se putea mai tragic.

Cei doi tineri erau în ultimul an de liceu și plănuiau să se căsătorească

Potrivit radiotargujiu.ro, tinerii  erau  în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Henri Coandă“ din Târgu Jiu. Cei doi se logodiseră și plănuiau să se căsătorească imediat după terminarea liceului.  Mai mult decât atât, Teodora era singură la părinți, iar tatăl plecase la muncă în străinătate pentru a-și întreține familia. Conducerea unității de învățământ precizează că ambii erau de loc din Tismana și aveau rezultate foarte bune la învățătură.

Am fost și eu informat de către postul de poliție de tragedia care s-a întâmplat. Sunt doi tineri cu vârstă foarte crudă, din păcate, care au murit prea devreme, mult prea devreme. O tragedie pentru familiile lor, dar și pentru comunitatea noastră.

Sunt din două sate vecine, Vânăta și Ciocârlii. Am înțeles că erau colegi de școală. Între ei se înfiripase o prietenie sau poate mai mult decât atât. Locuiau împreună într-o încăpere care era încălzită de o sobă pe gaz. Se pare că din cauza monoxidului de carbon s-au asfixiat.

Sunt din familii de oameni gospodari care toată viața au muncit. Tatăl fetei știu că lucrează pe un tir în străinătate, pentru a obține bani, iar mama se află în localitate, este o femeie deosebită. De asemenea, părinții băiatului sunt la fel, niște oameni gospodari. O lovitură cumplită pentru familiile respective”, a precizat și primarul orașului Tismana, Marian Sivilescu.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×