Tragedie fără margini în Reșița! O tânără a murit la 6 ore după ce a născut prin cezariană

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/04/2019, 20:32
Tragedie fără margini în Reșița! O tânără a murit la 6 ore după ce a născut prin cezariană GALERIE FOTO
Tragedie fără margini în Reșița! O tânără a murit la 6 ore după ce a născut prin cezariană

O tânără în vârstă de 32 de ani a murit la Reșița după ce a născut un băiețel perfect sănătos. Femeia a ajuns la spital marți dimineață, 26 martie, cu tuse, febră și imposibilitatea de a respira. Până în data de 30 martie, când i s-a făcut operația de cezariană, iar copilul a putut fi salvat, nu a văzut-o niciun alt medic, de altă specializare, în afara celui de la secția de ginecologie, în cadrul căreia era internată.

Tragedie la Reșița! O tânără în vârstă de 32 de ani a murit la 6 ore după ce a născut prin cezariană

Tânăra a trecut, se părea cu bine, de operație și a apucat să își vadă pruncul, dar la 6 ore după interveție a decedat. Șocul a fost imens pentru familia femeii, care cere acum să se facă dreptate. Nu pronunță nume, nu acuză pe nimeni, ci doar cere dreptate, depunând, în acest sens, o plângere la parchet.

Necropsia tinerei a fost făcută luni, iar cu o zi înainte familia a cerut să se vorbească cu presa pentru că ei cred că este de neconceput, chiar terifiant, ce s-a întâmplat, potrivit banatfm.ro. Acum, Mario, băiețelul născut sâmbătă, va crește fără mamă și nu va simți mângăierea ei niciodată, iar mama nu se va bucura de pruncul ei…

Tragedie fără margini în Reșița! O tânără a murit la 6 ore după ce a născut prin cezariană
Familia femeii moarte la 6 ore după cezariană este sfâșiată de durere

Cazuri ca ale femeii din Reșița sunt multe

Cazuri ca ale tinerei din Reșița sunt multe. Spre exemplu, o femeie din Constanța, în vârstă de 35 de ani, a murit după ce a născut, pe cale naturală, la o maternitate privată din oraș. După o hemoragie puternică, a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Constanța, a fost supusă unei operații, dar nu a mai rezistat, iar inima i s-a oprit de 4 ori până la pronunțarea decesului…

Mai exact, femeia a fost transportată la spital în miez de noapte, pe drum a făcut un stop cardio-respirator, a fost resuscitată, iar la spital încă trei, ultimul fiind fatal. Tânăra născuse în urmă cu patru ani prin cezariană, totul a decurs normal atunci, însă a dorit ca a doua naștere să fie pe cale naturală. Reprezentanții unității spitalicești susțin că pacienta cunoștea riscurile la care se expune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×