Sfârșit tragic pentru cel mai bogat om din Paducah. A murit într-un accident auto

Raluca Ogaru    Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
31/03/2019, 16:58
Sfârșit tragic pentru cel mai bogat om din Paducah. A murit într-un accident auto GALERIE FOTO
A murit Mike Falconite

A murit unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Statele Unite ale Americii. Este vorba despre Mike Falconite, fondatorul companiei Falconite, care a încetat din viața vineri, 29 martie, în urma unui accident rutier.

A murit Mike Falconite, cel mai bogat om din Paducah

Bărbatul în vârstă de 62 de ani a clădit un adevărat imperiu, odată cu înființarea companiei care îi poartă numele. Și-a dorit mereu să ajungă un om de afaceri de mare succes și să-i calce astfel pe urme tatălui său.

A încetat din viață, după ce autoturismul la volanul căruia se afla a fost implicat într-un teribil accident rutier. Echipajele medicale ajunse la fața locului l-au transportat de urgență la cel mai apropiat spital din zonă, însă toate eforturile medicilor s-ai dovedit a fi în zadar, astfel că aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

A încetat din viață fondatorul companiei Falconite
A încetat din viață fondatorul companiei Falconite

Cine a fost Mike Falconite, fondatorul unui adevărat imperiu

Mike Falconite s-a născut pe 10 noiembrie 1956. A visat din totdeauna să calce pe urmele tatălui său, un afacerist de succes și a reușit acest lucru. A fondat compania Falconite, pe care a reușit ulterior să o extindă în alte câteva state și a angajat sute de oameni.

Mike a profitat din plin de abilitatea sa de a intui succesul unui proiect uriaș, pe când acesta se afla abia în stadiul preliminar. Astfel, a reușit să dezvolte unele dintre cele mai ample și cunoscute proiecte imobiliare din regiunea americană Paducah.

Mike Falconite a fost extrem de atașat de Paducah, motiv pentru care a contribuit la dezvoltarea acestei zone, datorită viziunii și investițiilor sale. Cei care l-au iubit și apreciat, își vor aminti mereu bărbatul modest, îmbrăcat în blugi și cizme, cu inimă mare și mereu dispus să-i ajute pe oamenii aflați în nevoie.  Tradiția familiei Falconite va fi mai mult ca sigur dusă mai departe de fiul său Joe și cei șapte nepoți.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×