Accident tragic! Membrii unei formații și managerul lor au murit pe loc

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
29/03/2019, 09:36
Accident tragic! Membrii unei formații și managerul lor au murit pe loc GALERIE FOTO
Membrii unei formații și managerul lor au murit pe loc

Doi membri ai trupei Her’s și managerul lor au murit pe loc, în urma unui accident rutier în California, SUA. Tragicul anunț a fost dat chiar casa de discuri Heist or Hit pe pagina oficială de Facebook.

Membrii unei formații și managerul lor au murit pe loc

„Copleşiţi de tristeţe informăm că trupa Her’s din Liverpool, formată din Stephen Fitzpatrick şi Audun Laading, şi managerul turneului lor, Trevor Engelbrektson, au murit tragic într-un accident de trafic la primele ore ale zilei de 27 martie în timp ce călătoreau spre un concert la Santa Ana (California, SUA)”, este postarea casei de discuri a trupei.

Norvegianul Audun Laading și britanicul Stephen Fitzpatrick au editat în anul 2018 albumul de debut la trupei, după ce au lansat mai multe singler-uri. Albumul este intitulat ”Invitation to Her’s”, ce s-a remarcat printr-un stil pop alternativ și piese ritmate apropiate de curentul dream pop. De asemenea, trupa avea programat un concert la Soda Bar din San Diego, în Claifornia, pentru care biletele de intrare erau deja vândute.

Accident tragic! Membrii unei formații și managerul lor au murit pe loc
Membrii unei formații și managerul lor au murit pe loc

”Ca oameni, erau calzi, buni și haioși”

Mai mult, pe o rețea de socializare se detalia că trupa s-a aflat la finalul lunii ianuarie în turneu în Marea Britanie, în orașe ca: Birmingham sau Manchester. , înainte de a trece Atlanticul și de a zbura în America de Nord cu concerte programate la Toronto, Washington, Portland sau Austin. Her’s a avut concert și în Spania la Festivalul Internațional de la Benicassim(FBI), în anul precedent, și la Madrid Popfest din anul 2017. Britanicii erau prezenți și pe afișul de la Mallorca Live Festival 2019, ce se va desfășura în perioada 10-11 mai.

Ca oameni, erau calzi, buni și haioși. De fiecare dată când se opreau la birou mă făceau să râd și să îmi amintesc cu drag de întâlnirea noastră”, a spus unul dintre apropiați. Fanii trupei sunt uluiți de pierdere, iar toți promit că îi vor păstra în memoria lor și le vor asculta melodiile veșnic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×