Cristina Țopescu, mesaj emoționant pentru tatăl său, în ziua în care s-ar fi aniversat: „Suntem mulți în urma lui”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/03/2019, 20:53
Cristina Țopescu, mesaj emoționant pentru tatăl său, în ziua în care s-ar fi aniversat: „Suntem mulți în urma lui” GALERIE FOTO
Cristina Țopescu, mesaj emoționant în ziua aniversării tatălui său! Ce a spus aceasta?

Cristina Țopescu a transmis un mesaj extrem de emoționant în ziua aniversării tatălui său. Amintim că acesta s-a stins din viață pe 15 mai, anul trecut. Cristian Țopescu a murit la vârsta de 81 de ani. Acesta a fost unul dintre cei mai mari comentatori sportivi.  „Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, înca mai sper !, a fost mesajul Cristinei Țopescu în momentul în care starea de sănătate a tatălui său se agravase.

Cristina Țopescu, mesaj emoționant pentru tatăl său, care a decedat în urmă cu un an

„Azi e ziua lui. 26 martie. Suntem mulți în urma lui, suntem mulți care îl iubim. Aici e și fratele meu mijlociu, fratele cel mic și unul dintre cei doi nepoței. Sunt tare frumoși și buni amândoi?”, a fost mesajul jurnalistei din dreptul unei poze alături de legendarul comentator sportiv.

Tatăl acesteia a primit în luna martie a anului 2017 decorul cu Ordinul „Steaua României”, din partea lui Klaus Iohannis. Cristian Țopescu a mai primit și: Ordinul Meritul Sportiv, Ordinul Olimpic Colanul de Aur şi Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

Cristina Țopescu, mesaj emoționant de aniversarea tatălui său
Cristina Țopescu, mesaj emoționant de aniversarea tatălui său

Cristian Țopescu a murit pe 15 mai

Ultima săptămână de viață a acestuia a petrecut-o în spitalul Elias, unde starea sa de sănătate s-a degradat în permanență. Cu toate că familia gândea pozitiv și avea credința că o să-și revină, soarta a decis altfel. „Tatal meu luptă, este un luptător.

Toata viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnădejde: viaţa e o luptă, deci te luptă ! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lăsa, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult !”,  a scris Cristina Țopescu înainte ca acesata să se stingă din viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×