Trafic înfiorător pe DN1! Între Brașov și Făgăraș a luat foc o mașină

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/12/2019, 18:14
Trafic înfiorător pe DN1! Între Brașov și Făgăraș a luat foc o mașină GALERIE FOTO
O mașină a luat foc în timp ce se afla în mers. Sursa foto - ISU Brașov

Trafic înfiorător pe DN1 acolo unde a avut loc o întâmplare mai puțin obișnuită. Astfel, circulația se desfăşoară cu dificultate, pe un fir alternativîntre Braşov și Făgăraş, din cauza unei maşini care a luat foc în mers.

Trafic înfiorător pe DN1!

Incidentul rutier a avut loc mai exact în zona localităţii Perşani. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier se desfăşoară pe un fir, dirijat de poliţişti, .

Totul se petrece la kilometrul 209, în zona localităţii Perşani, din judeţul Braşov. Traficul este dificil pentru a se permite intervenţia de stingere a incendiului produs la o maşină.

Între Brașov și Făgăraș a luat foc o mașină

Nu au fost victime în urma incendiului. Se pare că maşina a luat foc în mers. Deocamdată nu se cunoaşte însă în totalitate cauza izbucnirii incendiului.

„Am fost alertați de mai mulți participanți în trafic în legătură cu o mașină care a luat foc pe DN1.

Incidentul rutier s-a petrecut la kilometrul 209 al șoselei, în raza localității Perșani, pe sensul de mers de la Brașov la Făgăraș.

Am luat decizia să trimitem la fața locului mai multe echipaje de intervenție. Printre ele s-au aflat și ambulanțe pentru a oferi primul ajutorul celor care puteau să aibă nevoie.

Mai multe utilaje de pompieri s-au îndreptat spre evenimentul rutier. Poliția a luat decizia să blocheze pentru o scurtă perioadă traficul, apoi circulația a fost reluată pe un fir.

Pompierii au reușit în cele din urmă să stingă focul. Rămâne de văzut care au fost cauzele pentru care mașina s-a aprins”, au transmis reprezentanții ISU Brașov

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×