Incendiu la parterul unui bloc din Beclean, Bistrița. 30 de oameni au fost evacuați din imobil – VIDEO

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
22/12/2019, 16:10
Incendiu la parterul unui bloc din Beclean, Bistrița. 30 de oameni au fost evacuați din imobil – VIDEO
Incendiu în Beclean. Sursa foto: captură Youtube Știri de Bistrița

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi la parterul unui bloc din orașul Beclean, situat în județul Bistrița. 30 de persoane care locuiesc în respectivul imobil au fost evacuate imediat, căci s-a impus o stare de urgență la nivelul autorităților locale.

Incendiu la un bloc din Beclean

Flăcările au cuprins un magazin de piese auto care se afla la parterul imobilului. Pompierii au ajuns la fața locului cu patru autospeciale de stingere, iar pentru siguranța locuitorilor, s-a decis evacuarea acestora din apartamentele în care trăiesc.

„Incendiul se manifestă generalizat în interiorul magazinului. Se lucrează pentru localizarea şi limitarea extinderii incendiului la vecinătăţi. Magazinul era închis în momentul izbucnirii incendiului, nu au fost persoane surprinse în interior”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud pentru mediafax.ro.

Autoritățile vor stabili cauza producerii focului

Arde pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, nu prezintă risc de propagare la etajele superioare ale imobilului”, mai precizează purtătorul de cuvânt de la ISU Bistrița-Năsăud.

Flăcările, destul de violente, au ars mai multe componente auto și câteva obiecte din magazinul respectiv.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit de pe urma acestui incendiu, deci nu se raportează victime.

Printre primele verificări care se impun se numără cea a autorizației de funcționare a magazinului de la parter.

Inspectorii ISU au cerut deja cu siguranță actele patronului. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza care a dus la pornirea focului în interiorul magazinului.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×