Totul despre boala de care suferă Cătălin Botezatu! O prietenă a designerului face noi dezvăluiri: „Este în perioada de recuperare”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
20/09/2019, 10:40
Totul despre boala de care suferă Cătălin Botezatu! O prietenă a designerului face noi dezvăluiri: „Este în perioada de recuperare” GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu a precizat că a avut dureri foarte mari după operație. Sursa foto - facebook

Totul despre boala de care suferă Cătălin Botezatu a fost spus de o prietenă bună a designerului. Monica Vlad a ținut să facă mai multe precizări legate de starea de sănătate a creatorului de modă. Cătălin Botezatu a fost operat de urgență la un spital de lux din Istanbul. Medicii au declarat la Kanal D că designerului i-a fost extirpată o tumoră care ar fi fost catalogată drept un neoplasm mucinos.

Totul despre boala de care suferă Cătălin Botezatu!

 „În urma telefoanelor primite am înțeles că circulă o știre despre Cătălin Botezatu care spune că este în stare gravă. Nu știu de unde a apărut știrea și care este fundamentul de la care a pornit, având în vedere că sunt puțini oameni care țin legătura cu medicii care se ocupă de el și știu care este starea lui reala de sănătate, despre care va vorbi doar el, dacă va dori să o facă.

Niciodată noi, cei apropiați lui. Doar ca să nu mai panicăm cunoscuții lui care m-au asaltat cu mesaje, firești și de încurajare, am ales să pun acest post. Cătălin Botezatu este în perioada de recuperare. Este bine și o să fie foarte bine!”, a scris Monica Vlad pe pagina sa de Facebook. Vă readucem aminte că Botezatu a oferit câteva declarații, după ce a ieșit din operație,  dar apoi a decis că este mai bine să se recupereze în liniște pentru că tratamentul bolii este unul agresiv și destul de greu de suportat

Totul despre boala de care suferă Cătălin Botezatu! Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia. Sursa foto – facebook

„Stomacul meu e puțin umflat”

“Stomacul meu e puțin umflat. M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!

Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. Nu m-am speriat. Accepți orice atunci când știi că bate la ușă cineva, am simțit că moartea bate la ușă. Am avut numai coșmaruri, lumea nu știe prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram“, a mai spus Cătălin Botezatu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×