Cătălin Botezatu, primele declaraţii după operaţie: “Am trecut pe lângă moarte”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/09/2019, 19:59
Cătălin Botezatu, primele declaraţii după operaţie: “Am trecut pe lângă moarte” GALERIE FOTO
Catalin Botezatu operatie cancer. Sursa foto: capital.ro

Cătălin Botezatu a trecut printr-o perioadă extrem de delicată, mai ales după ce cunoscutul designer a fost nevoit să se opereze. Cătălin Botezatu a fost operat chiar de mai multe ori, în ultima perioadă, dar ultima a fost cea mai dificilă.

Cătălin Botezatu a fost oprit pentru a opri cancerul

Cătălin Botezatu a fost supus unei operații chirurgicale într-un spital din Turcia, acolo unde i-a fost extripată o tumoră rară. Designerul spune că situația a fost destul de gravă și a recunoscut cu mâna pe inimă că a fost chiar la un pas de moarte.

„Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. Nu credeam că pot avea niște dureri atât de mari. Nu știu cum sunt alte operații, dar eu n-am avut niciodată așa dureri, medicii mi-au spus că trebuie să stau cuminte. După ce m-am trezit a fost o durere groaznică pentru că s-a dus anestezia. 

Catalin Botezatu operatie cancer
Catalin Botezatu operatie cancer. Sursa foto: rtv.net

Designerul a avut dureri foarte greu de suportat

În primăvară au fost primele semne, aveam o durere care se mișca de colo-colo. Nu i-am dat prea mare importanță, dar am făcut mai multe analize și am aflat că am nevoie de operație la apendic. De aici mi-au zis că mai am nevoie de o operație, nu mi-am închipuit că voi trece pe lângă moarte”, a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni tv.

Îndrăgitul creator de modă a ajuns pe mâinile medicilor, atunci când a observat că nu se simte prea bine. Creatorul a vorbit despre acest lucru pe rețelele de socializare, unde și-a asigurat admiratorii că totul este bine și că își va relua în curând activitățile obișnuite. Cătălin Botezatu a spus că s-a simțit rău și a mers la medic, chiar înainte de a face o călătorie lungă cu avionul. Medicii l-au oprit de urgență la spital și l-au trimis direct în sala de operații.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×