TOP 6 destinații de vacanță pentru 2020. Locurile pe care trebuie să le vizitezi anul acesta

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/01/2020, 16:15
TOP 6 destinații de vacanță pentru 2020. Locurile pe care trebuie să le vizitezi anul acesta
Top 6 destinații de vacanță pentru 2020. Sursa foto: Lonely Planet

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce top 6 destinații de vacanță pentru anul 2020! Dacă vreți să plecați în vacanță, dar sunteți în pană de idei, noi ne-am documentat pentru voi și vă spunem care sunt trendurile anului, care sunt cele mai căutate destinații de vacanță.

Top 6 destinații de vacanță pentru 2020

East Nusa Tenggara, Indonesia

Dacă sunteți în căutare de plaje impecabile, în 2020 trebuie să mergeți în East Nusa Tenggara, Indonesia. Este formată din trei insule și, în general zona este trecută cu vederea de turiști. Veți găsi plaje impecabile, liniștite, perfecte pentru iubitorii de snorkeling sau scufundări. Principala atracție a acestui arhipelag este insula Komodo, care a lansat de curând un program de membru, cu prețuri ridicate, tocmai pentru a limita numărul de turiști și pentru a proteja populația de dragoni de Komodo.

Buffalo, New York

Muzeul pentru copii super-interactiv al orașului – Explore & More – este top atracție pentru anul 2020, iar casa Frank Lloyd Wright, recent restaurate din Graycliff Estate și Complexul Martin House sunt un alt punct de atracție pentru turiști. Un alt motiv pentru care puteți lua în calcul acest oraș este proximitatea față de Cascada Niagara: o jumătate de oră cu autobuzul.

Azerbaidjan, nestemata ascunsă de turiști

Azerbaidjan

Această destinașie de vacanță este una la un preț rezonabil. Cost minim cu cazare și mâncare excelente. Azerbaidjan-ul este ca o nestemată ascunsă pentru turiși. Baku, orașul situat pe litoralul Mării Caspice, găzduiește clădiri cu o arhitectură extrem de modernă, dar și clădiri istorice.

Puteți alege să mergeți la muzee sau locuri numai bune de relaxare.Vizitatorii pot „călatori în timp” vizitand o serie de orașe și sate traditionale, apoi pot admira și peisaje vulcanice sau montane.

Serbia

O destinație europeană plină de autenticitate și complexitate este Serbia. O primă oprire ar trebui să fie capitala Serbiei, Belgrad. Este un oraș cosmopolit, pe timp de zi, dar li pe timp de noapte. Adevărata frumustețe a țării este reprezentată de aventurile în afara marilor orașe. Natura a fost extrem de generoasă, așa că aveți ce vedea. Spa-urile sau vinăriile nu sunt deloc de neglijat. Mănăstirile sunt încărcate de istorie și sunt adevărate puncte de atracție.

Tunisia

Tunisia a revenit în forță printre preferințele turiștilor. Încercările tunisienilor de a readuce turiștii în țara lor încep să dea roade. Medina din Tunis, ruinele Cartaginei antice; suburbia de pe plaja Sidi Bou Said – oferă o experiență culturală unică, în lume. Apoi, sigur, de neratat sunt dunele sahariene, ușor accesibile, dar si pensiunile traditionale ce oferă o experiență completă.

Atena, Grecia

Atena, Grecia, se alătură destinațiilor europene de top. Mâncarea grecească, muzica, istoria nu mai au voie de nicio prezentare. Acropole este o adevărată atracție turistică și nu de o zi, două, ci de mii de ani! Doar trecerea prin locurile pe unde au trect marii gânditori ai lumii face din această călătorie una de neuitat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×