Totul despre nativii născuți sub semnul zodiacal al Peștilor, în anul 2020. Dacă au iubire, au de toate

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
02/01/2020, 15:55
Totul despre nativii născuți sub semnul zodiacal al Peștilor, în anul 2020. Dacă au iubire, au de toate
Totul despre nativii născuți sub semnul zodiacal al Peștilor, în anul 2020

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți spune totl despre zodia Pești și cum îi va merge acesteia în anul 2020. Nativii Pești sunt oameni de casă, pentru care iubirea este extrem de importantă. Dacă au iubire, au de toate, deoarece liniștea sufletească este foarte importantă pentru aceștia.

Totul despre nativii născuți sub semnul zodiacal al Peștilor, în anul 2020

Pentru că e o fire romantică incurabilă, tot ceea ce își dorește un Pește este, de fapt, iubirea veșnică, curată și artistică. Peștii sunt oameni de casă, așa că adoră să își decoreze cuibul.

Deci, îi poți oferi un set de farfurii pictate manual, acesta fiind un cadou extraordinar de bun. Dacă vrei să impresionezi o femeie din zodia Pești trebuie să vii cu o excursie romantică, cu petale de trandafiri pe pat și o destinație exotică.

Peștii rezonează la suferințele celor din jurul lor

Dacă cumpără ceva care are legătură cu pasiunea lui: fie că e vorba de o carte frumos împachetată, un stilou elegant sau o sticlă de vin scump.

Semnul Peștilor este considerat cel mai evoluat semn din punct de vedere spiritual sau cel mai deschis catre zona asta. Datorită percepțiilor lor intuitive, empatiei și spiritului de sacrificiu, uneori pot fi greu de înțeles de ceilalți sau își atrag suferințe care nu le aparțin.

Peștii suferă atunci când în jurul lor văd suferință multă și empatizează cu toți ceilalți aflați la ananghie. De multe ori ei se pun pe plan secundar, doar de dragul celorlalți.

Plecând de la simbolistica semnului (doi pești înotând în direcții opuse), putem spune că Peștii au două posibilități: fie înoată împotriva curentului (și atunci avem de-a face cu nativi care greșesc deseori drumul), fie înoată în sensul curentului (și-atunci vorbim de nativi care se lasă conduși de intuiție).

Nativii acestui semn zodiacal sunt imaginativi, visători și intutitivi. Ei pot avea cel de-al șaselea simț (intuiția, comuniunea cu conștiința universală, cu Dumnezeu) atât de dezvoltat, incât se rup deseori de lumea reală, materială.

Peștii sensibili pot vedea adânc în psihicul uman, pot înțelege și trăi toate emoțiile cu intensitate, știu să asculte cu compasiune și să se pună în slujba oamenilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×