Horoscop zilnic, 21 septembrie 2019. Nativii născuți în zodia Pești rănesc oamenii prin vorbele lor

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Horoscop
20/09/2019, 14:47
Horoscop zilnic, 21 septembrie 2019. Nativii născuți în zodia Pești rănesc oamenii prin vorbele lor
Peștii nu știu să se oprească și rănesc oamenii prin vorbele lor dure. Sursa foto: revistateo.ro

Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019, a fost pregătit de astrologi. Citește în rândurile de mai jos ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie și care sunt evenimentele de care au parte semnele zodiacale. Unele zodii au avut o săptămână încărcată la serviciu, iar acum se relaxează, în timp ce altele își fac bagajele pentru a pleca în călătorii.

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 21 septembrie 2019

Nativii născuți în zodiac Rac vor afla lucruri importante despre persoana lor, iar persoanele născute în zodia Pești ”reușesc” să îndepărteze oamenii datorită francheței lor. Leul are câteva datorii de achitat, în timp ce Fecioara va primi o avansare sau o mărire de salariu.

Berbec

Vrei să devii o persoană responsabilă și decizi să-ți asumi activitățile care nu îți face plăcere. Stai mai mult pe acasă și ocupă-te de curățenie sau gătit. Ai bateriile încărcate la maxim și te poți concentra pe toate sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

Taur

Ai parte de o zi normală, fără lucruri ieșite din comun. Este o zi banală în care te relaxezi după o săptămână extenuantă la locul de muncă. În a doua parte a zilei discuți cu un apropiat semnarea unui contract bănos. Sume importante vor intra în posesia ta.

Gemeni

Ai foarte multe gânduri de comunicat, dar nu mai ai răbdarea să le expui pe larg. Ești mereu te fugă și te răstești la cei din jurul tău. Dacă nu te calmezi și nu te liniștești s-ar putea să ai multe lucruri de pierdut. Pune lucrurile la punct și apoi te poți relaxa.

Vezi aici horoscopul pentru 21 septembrie 2019
Acesta este horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Sursa foto: Facebook.com

Rac

S-ar putea să pleci într-o călătorie de afaceri. Pregătește-ți bagajele pentru că vei fi plecat câteva zile bune. În această călătorie vei descoperi lucruri importante despre personalitatea ta. Nu-ți asuma riscuri inutile în relația cu familia sau prietenii.

Leu

Ai câteva găuri financiare și decizi să le acoperi. Încearcă să nu complici lucrurile și să nu trezești pe cap cu mai multe datorii. Unii prieteni te vor dezamăgi, dar nu este cazul să te aprinzi și să faci scandal. Toate sunt trecătoare.

Fecioară

Cariera este pe primul plan și muncești din greu la serviciu. Eforturile tale vor fi răsplătite pentru că cineva a observat devotamentul tău. Ești dispus să renunți la multe lucruri pentru carieră, dar nu uita să te întrebi dacă și merită cu adevărat.

Balanță

Ești orgolios și vanitos și prietenii vor observa acest lucru. S-ar putea să nu le pice bine. Nu le poți impune celor din jur să aibă aceleași păreri ca tine. Dacă continui în acest ritm s-ar putea să fii marginalizat. Renunță la aerele de superioritate.

Scorpion

Te adaptezi foarte ușor la locul de muncă și ai foarte multă putere de concentrare. Ai succes pe toate planurile, atât la serviciu, cât și legat de sentimente. Partenerul de viață s-ar putea să se simtă neglijat, acordă-i mai multă atenție.

Săgetător

Ai multe sarcini de rezolvat și ideal ar fi să nu le lași pe ultima sută de metrii. Funcția de la serviciu impune automat și multe responsabilități. Odihnește-te pentru că săptămâna următoare va fi una la fel de încărcată. Viața socială va fi afectată, ia în calcul să mai stai și cu familia.

Capricorn

Este o zi ideală pentru construirea planurilor de viitor. Discută cu persoana iubită și luați o decizie definitivă legat de relația voastră. Spre sfârșitul zilei faci planuri pentru o călătorie. Mergi la munte și încarcă-ți bateriile. Stai la aer curat și limpezește-ți mintea.

Vărsător

După discuții interminabile cu partenerul de viață s-ar putea să ajungeți la armonie și înțelegere. Evită dialogurile care țin de teme importante sau delicate. Este momentul ideal să te distrezi și să te lași dus de val.

Pești

Nu ești deloc delicat și spui verde în față tot ce gândești. Vei avea multe de pierdut datorită sincerității tale exagerate, lucru care îi va afecta pe cei din jurul tău. Nu îți pasă de ce lași în urma ta. S-ar putea ca cineva să te pună la punct și să nu-ți placă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×