Horoscop săptămânal 22 – 29 septembrie 2019. Gemenii au probleme cu banii

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Horoscop
20/09/2019, 11:06
Horoscop săptămânal 22 – 29 septembrie 2019. Gemenii au probleme cu banii
Horoscop săptămânal 22 - 29 septembrie 2019. Gemenii au probleme cu banii foto: pixabay.com

Urmează o săptămână foarte interesantă pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 22 – 29 septembrie arată că norocul va apărea în viața mai multor nativi, dar vor fi și destule zodii carte se vor confrunta cu fel de fel de provocări în săptămâna care urmează. Spre exemplu, nativii Gemeni vor avea probleme cu banii. Iată ce au pregătit astrele tuturor celor 12 zodii.

Horoscop săptămânal 22 – 29 septembrie 2019 

Săptămâna aceasta este marcată de mai multe evenimente astrale, printre care intrarea Soarelui în zona astrologică a Balanței, cuadratul între Venus (în Balanță) și Saturn (în Capricorn). În schimb, cel mai important eveniment are loc în data 28 septembrie. Este vorba despre Luna Nouă în Balanță. Este, totodată. evenimentul astrologic care va încheia prima lună de toamnă și va aduce multe schimbări în viața zodiilor.

Berbec

Nativii Berbec se vor confrunta cu unele probleme în afaceri, care le vor provoca niște neplăceri, pe tot parcursul acestei săptămâni. Cu toate acestea, cu ajutor unor parteneri, vor reuși să scape din situațiile neplăcute, ba chiar să facă și unele economii.

Luna Plină în Balanță, cel mai important eveniment astral al acestei luni foto:cosmicinteligence.com

Taur

Acești nativi vor simți nevoia de o mai mare independență, dar acest lucru s-ar putea să le dea puțin lumea peste cap. Trebuie să înțeleagă faptul că a trăi independent nu înseamnă să trăiască într-o bulă imaginară și că nu ar trebui să îi ignore pe cei din jur.

Gemeni

Din păcate pentru acești nativi, vor continua problemele cu banii. Vor încerca să obțină cât mai mulți bani, dar acest lucru le poate provoca mari neliniști spirituale. Ar trebui să realizeze că banii nu sunt cel mai important lucru.

Citește continuarea pentru celelalte zodii pe redactia.ro!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×