Top 3 vedete care s-au făcut de râs la Premiile Oscar 2020. Și-au ales cele mai neinspirate ținute. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/02/2020, 09:53
Top 3 vedete care s-au făcut de râs la Premiile Oscar 2020. Și-au ales cele mai neinspirate ținute. FOTO GALERIE FOTO
Ținute neinspirate la gala premiilor Oscar. Sursa foto: pixabay.com

Vedetele au făcut senzație pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2020, dar au fost și ținute care au lăsat de dorit. Sosirea artiștilor pe covorul roșu de la Dolby Theatre s-a făcut într-o ploaie torențială care le-a dat mari dureri de cap organizatorilor, dar vedetele nu au luat în seamă vremea. 

Ținute neinspirate pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2020

Vedetele s-au întrecut care mai de care în ținute extravagante și nonconformiste, însă au fost și personalități care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor la decernarea premiilor Oscar 2020 care a avut loc duminică, 9 februarie, la Los Angeles. VEZI IMAGINI IN GALERIA FOTO

Prima ținută neinspirată de pe covorul roșu a fost cea a gimnastei și modelului american Aly Raisman care a purtat o rochie de culoare aurie, ușor kitsch. Nici modelul canadian Kate Bock nu a strălucit, ea alegând o rochie lungă de culoare roșie, simplă, care i-a lăsat la vedere piciorul stâng.

Actrița canadiană care a jucat în serialul „Anatomia lui Grey”, Sandra Oh, a purtat o rochie lungă de culoarea pielii cu pene la nivelul umerilor și mânecilor. De asemenea, ținuta are o nuanță ușor sclipicioasă, iar în talie rochia are o fundă.

Decernarea premiilor Oscar 2020, fără prezentator

Gala premiilor Oscar de anul acesta a fost organizată fără prezentator. Decizia a fost luată după ce anul trecut s-a mers pe aceeași „formulă”, iar organizatorii spun că „a funcționat foarte bine”. Prin urmare, ceremonia de decernare a premiilor din 2019 s-a desfășurat fără gazdă pentru prima dată în 30 de ani.

Momentele muzicale ale show-ului au fost asigurate în direct de artiştii nominalizaţi la categoria „cel mai bun cântec original” printre care se numără Elton John, Idina Menzel, Randy Newman, Chrissie Metz şi Erivo.

Marii câștigători ai premiilor Oscar 2020

Renee Zellweger a primit premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal pentru rolul din ”Judy”, pelicula biografică dedicată cântăreței Judy Garland. Joaquin Phoenix a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pentru ”Joker”.

Surpriza Premiile Oscar 2020 a fost filmul sud-coreean „Parasite” care a câştigat premiul de cel mai bun film şi cel mai bun film într-o limbă străină. Filmul este o comedie neagră cu accente de thriller şi dramă şi arată cât de este să urci pe scara socială dacă te tragi dintr-o familie modestă.

Prin urmare, regizorul Bong Joon Ho scrie istorie devenind astfel primul sud-coreean care câștigă Oscarul la categoria „cel mai bun regizor” învingând nume mari din cinematografie americană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×