Top 10 filme și seriale despre pandemii pe care poți să le vezi pe Netflix și HBO Go cât stai în izolare

Narcis Rosioru  
înStiri mondene
18/03/2020, 16:44
Top 10 filme și seriale despre pandemii pe care poți să le vezi pe Netflix și HBO Go cât stai în izolare
Top 10 filme și seriale despre pandemii pe care poți să le vezi pe Netflix și HBO Go cât stai în izolare. Sursa foto: Hepta

În timpul epidemiei de coronavirus ne-am gândit să aducem laolaltă cele mai bune filme și seriale despre pandemii, pe care poți să le vezi pe Netflix și HBO Go, având în vedere că foarte mulți dintre noi ne pretrem foarte mult timp în casă.

Filme și seriale despre pandemii

De-a lungul timpului, oamenii au fost fascinați de diverse scenarii legate de epidemii.

Astfel, platformele de streaming video sunt pline de filme și seriale despre pandemii, apocalipse ori alte scenarii legate de extincția rasei umane din cauza unor virusuri.

Drept urmare, vă prezentăm în continuare cele mai bune pelicule pe acest subiect, adunate de pe două platforme de streaming video, Netflix și HBO Go.

Dacă HBO Go nu dispune de multe opțiuni în acest sens, Netflix are la dispoziție o mulțime de filme și seriale despre pandemii, pe care le poți vedea cât stai în autoizolare.

Seriale despre pandemii de pe Netflix

Pandemia – Netflix

În acest serial documentar sunt prezentați eroii din prima linie  luptei împotriva gripei. Vei afla totul despre eforturile lor de a împiedica o viitoare pandemie mondială. Serialul se află în topul vizionărilor pe platforma online, odată cu epidemia de coronavirus.

The rain / Ploaia – Netflix

La șase ani după ce un virus agresiv a decimat populația din Scandinavia, doi frați sunt în căutarea unui refugiu și a răspunsurilor, alături de alți tineri supraviețuitori.

Vara întunecată – Netflix

În zilele negre de la începutul unei apocalipse zombi, un grup de oameni străini își caută forța de a supraviețui, în încercarea de a se întoarce la cei dragi.

Z nation – Netflix

O echipă are misiunea periculoasă de a transporta singurul om care a supraviețuit unei infectări cu virusul letal al zombilor, în încercarea disperată de a crea un vaccin.

The Walking Dead / Invazia zombilor – Netflix

În urma unei apocalipse a zombilor, cei rămași încă mai speră să salveze omenirea. Aceștia se aliază și luptă pentru propria supraviețuire.

Anchetă medicală – Netflix

În acest serial de comedie, doi medici pleacă dintr-un spital de copii și se înrolează într-o divizie secretă pentru a investiga și distruge un virus global mortal.

Filme despre pandemii despre pandemii de pe Netflix și HBO Go

Epidemia – HBO GO

În viitorul apropiat, o epidemie mortală macină America. Țelul guvernului opresiv e ca publicul să rămână ignorant și temător. În această lume, un rebel carismatic, Torch, duce o campanie periculoasă împotriva stăpânirii și, la adăpostul întunericului, oamenii săi se luptă crunt pentru viitorul omenirii.

Ziua Z Apocalipsa – Netflix

Un angajat al ONU, interpretat de Brad Pitt, luptă cu soarta, călătorind prin lume pentru a încerca să oprească răspândirea unei pandemi zombie mortale.

Cargo – Netflix

În mijlocul unei pandemii teribile, un tată caută pe întinderile din Australia o persoană care să fie dispusă să o apere pe fiica sa nou-născută. Numărătoare inversă începe atunci când el însuși este infectat.

I am legend / Legendă vie – Netflix

Când un virus transformă oamenii în mutanți dornici de sânge, ultima șansă a rasei umane este cercetătorul Robert Neville (Will Smith), singurul om neinfectat.

Acesta este top 10 filme și seriale despre pandemii realizat de noi. Spor la vizionat!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×