Tom Hanks, gest emoționant de Crăciun pentru clieții unui local

Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/12/2018, 16:38
Tom Hanks, gest emoționant de Crăciun pentru clieții unui local
Tom Hanks a plătit mâncarea tuturor aflați într-un restaurant din California!

Tom Hanks a făcut un gest foarte frumos în apropierea sărbătorilor de iarnă. Actorul de la Hollywood a plătit să plătească mâncarea tuturor clienților dintr-un local din orașul Fontana, din California. Celebra vedetă este deja de multă vreme cunoscută pentru amabilitatea sa.

Fanii lui Tom Hanks au putut vedea gestul înfăptuit cu ajutorul fotografiilor și clipurilor video de pe rețelele de socializare. Totul s-a petrecut în momentul în care se afla în același restaurant de tip fast-food cu soția sa, Rita Wilson. Se pare că ideea frumoasă a actorului a venit când aștepta la coadă pentru a putea comanda.

Tom Hanks a plătit mâncare tuturor clienților unui fast-food, de Crăciun!

Tom Hanks s-a aflat în ziua de Crăciun la un restaurant de tip fast-food, alături de soția sa, actrița Rita Wilson.

Tom Hanks făcând poze cu clienții cărora le-a plătit consumația
Tom Hanks făcând poze cu clienții cărora le-a plătit consumația

În momentul în care se afla la coadă pentru a face comanda dorită, s-a gândit să facă un gest frumos pentru cei aflați acolo la Fontana, California, așa că a plătit consumația tuturor.

Tom Hanks alături de de angajații localului
Tom Hanks alături de de angajații localului

Tom Hanks a făcut un gest extrem de generos, potrivit reputației pe care o are la Hollywood. Celebrul actor a anunțat, la coada pentru mâncare de tip fast-foos, că va plăti consumația tuturor clienților de la localul aflat în Fontana, din California. Actorul a avut un dublu căștig al premisiului Oscar – pentru rolurile din „Forrest Gump” (1994), de Robert Zemeckis, şi „Philadelphia” (1995), de Jonathan Demme – a mai jucat în filme precum „Bridge of Spies” (2015), de Steven Spielberg, „Inferno”, de Ron Howard, „Apollo 13” (1995), de Ron Howard, „Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii/ Saving Mr. Banks” (2013), de John Lee Hancock.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×