Doliu la Hollywood! A murit unul dintre actorii filmului „Singur acasă”

Razvan Nicolae   
în Hotnews
23/07/2017, 09:47
Doliu la Hollywood! A murit unul dintre actorii filmului „Singur acasă”

Hollywood-ul este în doliu după decesul unui cunoscut actor american. John Heard, protagonist în primele două filme din seria Home Alone/Singur acasă, s-a stins din viaţă, pe 21 iulie, la vârsta de 71 de ani. Conform presei de peste Ocean, actorul a fost găsit mort într-o cameră dintr-un hotel din Palo Alto, California.

Actorul american se afla în hotel pentru a se recupera după o intervenţie chirurgicală la spate. John Heard a jucat rolul lui Peter McCallister, tatăl lui Kevin McCallister (Macaulay Culkin), în primele două filme din seria Home Alone/SIngur acasă. Pe lângă cele două filme arhicunoscute în România, actorul a mai jucat în numeroase alte pelicule, dar şi seriale TV.

John Heard a mai fost protagonist în filmele „Cat People”, „After Hours“, „Big“, „Beaches“ şi „Gladiator“, dar şi în serialele „Miami Vice“ şi „The Sopranos”. Actorul american a mai avut apariţii episodice în următoarele producţii TV: „CSI Miami”, „Prison Break”, „Entourage”, „Perception”, „Modern Family”, „Elementary” sau „NCIS: Los Angeles”.

În 1999 a fost nominalizat la Premiile Emmy pentru rolul din serialul „The Sopranos”. Autorităţile din statul California au anunţat că vor deschide o anchetă. „Vă pot confirma că agenţii noştri s-au deplasat împreună cu reprezentanţi ai pompierilor la un hotel din oraşul nostru ieri în cazul unei persoane care necesita ajutor medical. S-a constatat decesul. Deşi în curs de investigaţie, această moarte nu este considerată suspectă la acest moment”, a declarat pentru People un reprezentant al Departamentului de Poliţie din Palo Alto.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×