Tom Hanks a învins coronavirusul! Mesajul actorului, în prima sa apariție publică de când s-a îmbolnăvit: „Mă bucur să fiu aici” VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/04/2020, 11:44
Tom Hanks a învins coronavirusul! Mesajul actorului, în prima sa apariție publică de când s-a îmbolnăvit: „Mă bucur să fiu aici” VIDEO
Tom Hanks, prima apariție după ce s-a vindecat de coronavirus. Sursa foto: Captură Youtube

Proaspăt vindecat de coronavirus, Tom Hanks a avut prima sa apariție publică, fiind gazda celebrei emisiuni de satiră și umor „Saturday Night Live” sau SNL, așa cum îi spun fanii de peste ocean. Vizibil emoționat de revederea cu telespectatorii, marele actor și-a început discursul subliniind faptul că oamenii au nevoie mai mult ca oricând să râdă, chiar dacă „este o perioadă ciudată să încerci să fii amuzant”.

Tom Hanks, într-o ipostază inedită în prima apariție de când s-a îmbolnăvit. A fost gazda emisiunii „Saturday Night Live”

Având în vedere că orașul New York se află în carantină ca urmare a răspândirii tot mai agresive a bolii, producția nu a mai putut fi realizată în studiourile obișnuite, motiv pentru care actorii s-au văzut nevoiți să se înregistreze direct de acasă. Așa a procedat și Tom Hanks, în deschiderea ediției, precizând că noua ipostază, cea de gazdă a emisiunii, i se pare puțin „stranie”.

Optimist și cu zâmbetul pe buze, actorul a acceptat, însă provocarea, că doar „despre asta este vorba la SNL. Ce naibii, să încercăm”, a mai spus acesta. Totodată, megastarul american a anunțat că este pentru prima dată în ultima lună când are ocazia să se îmbrace într-un costum elegant, lăsând deoparte pantalonii de trening.

Ce a spus Tom Hanks despre diagnosticul COVID-19 primit în Australia

Această ediție Saturday Night Live o să fie puțin diferită, pentru că este filmată de actorii SNL, care sunt în carantină, în locuințele lor… În plus, nu mai există sâmbătă. Și nu mai suntem chiar în direct, dar vom face totul să simțiți că e aceeași emisiune”, a mai spus Tom Hanks.

Inevitabil, discuția s-a îndreptat spre diagnosticul COVID-19, primit în timpul unor filmări desfășurate în Australia. Acesta a fost și locul în care actorul a primit tratamentul necesar, alături de soția sa, Rita Wilson, infectată de asemenea cu noul tip coronavirus.

De atunci am fost considerat un tată al americanilor, mai mult ca înainte, căci nimeni nu voia să fie în preajma mea și făceam lumea să se simtă incomfortabil”, a dezvăluit Tom Hanks. În emisiune și-a făcut apariția și actorul Alec Balwin, cu a sa rubrică în care îl imită pe președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Și Edris Elba a aflat în urmă cu o săptămână că se numără printre persoanele infectate cu COVID-19, motiv pentru care s-a văzut nevoit să se izoleze la domiciliu. I-a fost alături soția sa, Sabrina Dhowre, fără să-i pese că în acest fel riscă să contracteze la rândul ei maladia care a speriat întreaga lume.

În cele din urmă, inevitabilul s-a produs, după cum a mărturisit actrița în cadrul emisiunii realizate de celebra Oprah Winfrey, așa că va rămâne în continuare în carantină cu partenerul său de viață. „Mă așteptam să fiu testată pozitiv, dar voiam să fiu alături de el.

  Acesta este instinctul unei soţii. Vrei să fii alături şi să ai grijă. Deocamdată nu mă simt foarte rău, ceea ce este într-adevăr ciudat. Situaţia s-ar putea schimba în săptămânile următoare, iar eu vă voi ţine la curent cu acest lucru.”, a dezvăluit Sabrina Dhowre.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×