Şoc la Hollywood. Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, sunt infectaţi cu coronavirus

Daniel Scripcaru  
înStiri mondene
12/03/2020, 09:51
Şoc la Hollywood. Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, sunt infectaţi cu coronavirus
Toma Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, sunt infectaţi cu coronavirus. Sursa foto: profimediaimages.ro

Celebrul actor Tom Hanks şi Rita Wilson, soţia sa, au anunţat că au fost infectaţi cu temutul coronavirus. Anunţul a fost făcut chiar de actor pe pagina personală de Instagram.

Tom Hanks şi soţia sa, Rita wilson, au fost diagnosticaţi cu coronavirus

Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, a şocat lumea întreagă anunţând pe Instagram că au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Cei doi au fost confirmaţi ca fiind purtători de coronavirus în Australia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra”, a spus Tom Hanks.

Actorul a fost testat în Australia, acolo unde lucrează la un nou film

Actorul şi soţia sa au mers la doctor să vadă ce se întâmplă, iar reultaul a fost unul cât se poate de şocant.

„Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”.

Fotografia care însoțește mesajul este sugestivă, înfățișând o mănușă chirurgicală folosită„, a scris Tom Hanks pe pagina personală de Instagram.

Warner Bros. a confirmat că Tom Hanks se află în Australia, pentru a juca într-un film despre Elvis Presley. „Colabărăm îndeaproape cu agențiile de sănătate australiene pentru a identifica și contacta orice persoană care ar fi putut intra în contact direct cu el.

Sănătatea și siguranța membrilor companiei noastre sunt întotdeauna priorităţi și luăm măsuri de precauție pentru a proteja pe toți cei care lucrează la producțiile noastre din întreaga lume„, a comunicat Warner Bros.

Tom Hanks s-a născut în anul 1956. Actorul a câştigat de două ori premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Tom Hanks a jucat în multe filme, dintre care amintim: „Forrest Gump”, „Salvaţi soldatul Ryan/ Saving Private Ryan”, „Vreau să fiu mare”, „Naufragiul”…etc.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×