Toate zborurile anulate! Anunțul unei companii importante

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
16/03/2020, 19:59
Toate zborurile anulate! Anunțul unei companii importante
Austrian Airlines a decis anularea tuturor zborurilor, în contextul pandemiei de coronavirus. Sursa foto: hepta.ro

Răspândirea tot mai rapidă a coronavirusului chinezesc, agentul patogen care a provocat până acum cel puțin 6.000 de decese și alte câteva sute de mii de cazuri de îmbolnăviri la nivel mondial, a provocat panică în rândul oamenilor, determinându-i să evite pe cât posibil călătoriile cu avionul. Așa se face că una dintre cele mai importante companii aeriene s-a văzut nevoită să recurgă la măsuri radicale.

Austrian Airlines și-a anulat toate zborurile până pe 28 martie

Este vorba despre Austrian Airlines, subsidiară a Lufthansa, care a anunțat în cursul zilei de luni, 16 martie, decizia de a suspenda toate zborurile până pe data de 28 martie, cu posibilitate de prelungire dacă situația o va impune.

Reprezentanții companiei cu sediul și baza operativă la Viena au precizat, însă, că va continua să efectueze cursele destinate repatrierii cetățenilor austrieci aflați în străinătate.

Ultimul zbor de acest gen este programat să sosească joi, 19 martie, de la Chicago. Săptămâna trecută, Lufthansa a anunţat că îşi anulează 23.000 de curse aeriene la nivelului întregului grup, echivalentul unei reduceri de 50% a zborurilor operate de companie.

Austrian Airlines (AUA), filială a grupului german Lufthansa, a anunțat că își va suspenda, temporar, toate zborurile regulate începând din noaptea de miercuri spre joi și până la data de 28 martie.

Măsura este un răspuns la interdicțiile de intrare impuse la nivel mondial precum și la scăderea rapidă a cererii pentru călătorii cu avionul”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții Austrian Airlines.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×