Toată lumea a auzit de cearta dintre Bianca Drăgușanu și Răzvan Botezatu! Ce mesaj i-a transmis acum

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/04/2019, 13:54
Toată lumea a auzit de cearta dintre Bianca Drăgușanu și Răzvan Botezatu! Ce mesaj i-a transmis acum GALERIE FOTO
Bianca Dragusanu a scris un mesaj frumos pentru prietenul ei, Razvan Botezatu

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și fostul ei angajat Răzvan Botezatu se pare că a fost dat uitării. Mondena a postat un mesaj foarte frumos pe Instagram cu ocazia zilei de naștere a bunului ei prieten, Răzvan Botezatu, plecat în țări străine!

Bianca Drăgușanu, mesaj frumos pentru Răzvan Botezatu

”La multi ani!!!! Om frumos si prieten drag te iubesc si iti doresc tot binele din lume! Esti si vei ramane unul din prietenii mei de suflet ! @razvanbotezatu #happybirthday #forever#friends #bestfriends #loveyou #blessed#loved #love #friendshipquotes”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

Frumoasa blondă s-a făcut foc și pară, anul trecut, când a auzit că Răzvan Botezatu renunță la jobul pe care îl avea la atelierul vestimentar al ei pentru a pleca în Germania. Botezatu tocmai ce fusese dat afară de la matinalul pe care îl prezenta la o televiziune și se hotărâse să ia viața de la zero, în Germania.

Bianca Dragusanu mesaj Razvan Botezatu
Relatia s-a racit, dar Bianca Dragusanu a scris un mesaj pentru Razvan Botezatu

Răzvan Botezatu și-a dat demisia de la atelierul vestimentar al Biancă Drăgușanu și a plecat în Germania

„Bianca s-a supărat foarte tare pe Botezatu. Ea a cosiderat că i-a întins o mână de ajutor, iar acum, când avea nevoie şi mai mare de el, Răzvan a decis să plece. E supărată foc, nu îşi mai vorbesc de când a anunţat-o că a luat decizia să plece în Germania. Ea era abia întoarsă de la emisiune, iar Răzvan a anunţat-o că pleacă”, declara atunci pentru rtv.net un apropiat de-al celor doi.

Mai mult decât atât, Răzvan a luat atunci o decizie cât se poate de dură şi cu privire la bunurile pe care le avea în Bucureşti. „A vândut tot. Maşina a luat-o un prieten de-al său, i-a dat 4.000 de euro, şi-a vândut telefonul, a dat tot, doar ca să scape de ratele pe care le avea. Nu voia să fie bligat la Bianca, cea care îi dădea banii pentru a putea să trăiască. A răas doar cu casa din Constanţa, dar se gândeşte să o vândă şi pe aia, dacă se va stabili definitiv în Germania” mai spunea sursa citată.

Chiar dacă a părut că a înțeles decizia lui Răzvan Botezatu, Bianca Drăgușanu s-a îndepărtat de prietenul ei. „Nu şi-au mai vorbit de când a anunţat-o că pleacă. Ea crede că el îşi ratează şansa să fie cineva în România, iar el nu mai are răbdare să stea „pe vară” în ţară, pentru că are un contract care îl împiedică să apară la TV până la sfârşitul anului, chiar dacă nu i-a niciun ban în perioada asta. S-au certat rău dar Răzvan a fost neclintit. Vrea să facă şcoala de televiziune din Germania, e dispus să ia totul de la început. Din România îşi ia doar cţelul, pentru el a plătit o sumă uriaşă pentru a-l duce în Germania”, mai spunea sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×