Bianca Drăgușanu are de ce să fie mândră! Ce face Alex Bodi în America

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/04/2019, 12:06
Bianca Drăgușanu are de ce să fie mândră! Ce face Alex Bodi în America
Bianca Drăgușanu este mândră de iubitul său, Alex Bodi

Este mai mult decât evident că lui Alex Bodi îi merge de minune în plan profesional. Bărbatul a plecat de curând în Statele Unite ale Americii pentru a susține o serie de conferințe. Omul de afaceri face parte dintr-o companie specializată în vânzarea lingourilor de aur.

Ce spune Alex Bodi despre întâlnirile de afaceri din SUA

Iubitul Biancăi Drăgușanu a călătorit peste Ocean pentru a lua parte la o serie de întâlniri de afaceri. Mai concret, Alex Bodi le-a explicat celor prezenți cum funcționează sistemul cu micro-lingouri. Sigur pe abilitățile sale de persuasiune, omul de afaceri a urcat pe scenă în aplauzele invitaților, a luat microfonul și și-a început discursul. „A fost un eveniment de succes, sunt mândru şi fericit” , a dezvăluit Alex Bodi, la finalul întâlnirii respective.

Bărbatul care a reușit să-i cucerească inima frumoasei Bianca Drăgușanu, face parte dintr-o companie cu sediul la Stuttgart, numită Karatbars, specializată în vânzarea de aur. Mai mult decât atât, firma derulează în aceste momente un proiect prin care încearcă să vândă lingouri de aur, iar cei care cumpără obiectele de valoare intră într-un sistem piramidal, primind puncte pentru aurul pe care îl vând mai departe.

Bianca Drăgușanu trăiește o iubire cu năbădăi, alături de Alex Bodi
Bianca Drăgușanu trăiește o iubire cu năbădăi, alături de Alex Bodi

Alex Bodi lucrează pentru o firmă specializată pe aur

KaratBars este o reţea care îi răsplăteşte pe afiliaţi cu comisioane substanţiale din cantităţile de aur vândute. Oferă micro-lingouri standardizate de 1g, 2,5g sau 5g. Preţul este substanţial peste cotaţia oficială, cu aproximativ 30 de procente, însă nu departe de nivelul la care poate fi găsit pe piaţa liberă. Cardul le este emis afiliaţilor pentru o taxă de 1,5 euro. Serviciul este recomandat celor în căutarea unui card „care se alimentează singur” , se arată în descrierea acestui sistem pe site-urile de specialitate.

Chiar dacă relația lor pare să meagă de minune, cei doi au trecut de-a lungul timpului și prin momente dificile. Recent Bianca Drăgușanu a fost foc și pară pe iubitul său, întrucât s-a văzut nevoită să se întoarcă în țară de una singură.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×