Țigaret Mihai, elevul de nota 10, a luat Golden Buzz la Românii au talent! A lăsat cu gura căscată juriul nu doar pentru felul în care a cântat

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/03/2020, 00:13
Țigaret Mihai, elevul de nota 10, a luat Golden Buzz la Românii au talent! A lăsat cu gura căscată juriul nu doar pentru felul în care a cântat
Țigaret Mihai, elevul de nota 10, a luat Golden Buzz. Sursa foto: protv.ro

Ultimul episod „Românii au talent” s-a terminat cu un Golden Buzz dat de Andra unui copil de 13 ani care a cântat la pian. Tigaret Mihai a interpretat Tocata de Paul Cosntantinescu, o piesă ce necesită o dexteritate extraordinară la pian. În plus, băiatul este tobă de carte, cunoscând muzică la perfecţie.

Țigaret Mihai, elevul de nota 10, a luat Golden Buzz la Românii au talent

Ţigaret Mihai în vârstă de 13 ani, din Râmnicu Vâlcea, cântă de 4 ani la pian şi a primit un Golden Buzz la ultima ediţie „Românii au talent”. Băiatul a interpretat pe scena „Românii au talent” Tocata sau Joc Dobrogean de Paul Constantinescu.

Cânt de 4 ani la pian. Pianul este partenerul meu, este viaţa mea„, le-a spus Mihai lui Smiley şi lui Pavel Bartoş în culise. După interpretarea „Tocatei” lui Paul Constantinescu, Mihai Ţigaret a fost luat la întrebări de Florin Călinescu.

Florin Călinescu s-a înclinat în faţa copilului de 13 ani

Deschid fereastra și o închid. Nu m-aș băga în discuții cu el despre pian căci nu mă pricep„, a spus Florin Călinescu. Juratul a început să povestească experienţele lui cu muzica şi porofesorul de muzică din şcoala generală, iar Mihai Ţigaret i-a explicat tot ce omul de televiziune nu ştia.

Florin Călinescu s-a înclinat în faţa copilului şi a cunoştinţelor sale despre muzică şi i-a spus că „de acum poţi să-mi spui pe nume„.

Mihai Petre a mai putut doar să spună „sunt uimit de ce văd„. După asta, Andra s-a ridicat şi a spus că ştie ea ce trebuie şi a apăsat butonul la care visează toţi concurenţii, Golden Buzz-ul.

Ţigaret Mihai a mai împărtăţit juraţilor că el este de felul lui perfecţionist şi că repetă o piesă până se aude cum trebuie.

Eu trăiesc ceea ce cânt, iar un instrument mai cool și mai divers decât pianul nu există din punctul meu de vedere”, a mai spus Ţigaret Mihai.

Florin Călinescu încă nu credea ce se înâmplă, chiar dacă sala era plină de confeti auriu. „Ăsta nu e un caz de Golden Buzz. E ca și cum ar trece un tren japonez pe lângă tine, un TGV… Cum zicea Topârceanu când trecea acceleratul: bă, ce a fost asta?”, a mai spus Florin Călinescu.

Deşi nici nu a început liceul, Ţigaret Mihai îşi va putea da doctoratul cât de curând. Acesta a spus că îşi poate da doctoratul la vârsta de 14 ani. Băiatul nu îşi va da doctroatul în ţară, ci îl va da în străinătate, în Austria, la Viena.

Pot să fac oricând o lucrare pentru doctorat. Păi am făcut pe două teze de doctorat, pentru mine, mă pregătesc. Peste un an pot să-mi dau doctoratul şi voi fi doctor în muzică. Trebuie să fac conservatorul. Asta se poate numai în alte ţări. O să dau doctoratul la Viena„, a mai spus Ţigaret Mihai.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×