Scandal după ce Daria Călugăru a luat Golden Buzz la Românii au talent: “A copiat din coregrafie”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/02/2020, 13:43
Scandal după ce Daria Călugăru a luat Golden Buzz la Românii au talent: “A copiat din coregrafie”
Scandal după ce Daria Călugăru a luat Golden Buzz la Românii au talent

Numărul de vineri seara de la Românii au talent prezentat de Daria Călugăru, premiat cu un Golden Buzz din partea lui Pavel Bartoș și a lui Smiley, a împărțit România în două! Unii au felicitat-o pe fată pentru dansul de pe hoverboard, pe când alții spun că momentul nu merita atâta apreciere.

Scandal după ce Daria Călugăru a luat Golden Buzz la Românii au talent

Mai mult decât atât, pe Internet au apărut multe comentarii care spun că fetița de doar 11 ani nu a fost tocmai sinceră atunci când a spus că ea a inventat dansul pe hoverboard, iar părți serioase din coregrafie au fost copiate de la o altă fetiță care a făcut același lucru la o altă emisiune din România.

”Sunt multi copii de varsta ei, chiar si mai mici care fac mișcări asemănătoare, de exemplu fimiu’ si are 5 ani. Deșteaptă fetita, stie sa mintă bine. Juma’ din coregrafia ei e furată de la Ana Beregoi, căutați pe youtube Ana Beregoi, Next Star ”. ”Tot nu inteleg cum de a luat golden buzz cand speram sa nici nu treaca”.

”Merită toată aprecierea noastră!”

”Aici dansul a fost facut doar pe acel hoverboard pe cand la cealalta emisune nu chiar daca sunt asemanatoare. Îmi place”. ”Or fi multi care fac lucrul asta, dar nici unul nu a mers acolo. Ce mai contează că ar fii copiat? Așa invata.
Îmi place”.

Așa sună doar o parte dintre comentariile postate pe pagina oficială a emisiunii Românii au talent, de la Pro TV. De cealaltă parte, cei care au fost fascinați de momentul prezentat de Daria Călugăru i-au sărit imediat în ajutor.

”Doamne, cati frustrați! Ma refer la cei cărora le curg invidia si răutatea prin vene. De ce va este atât de greu să susțineti un copil cu ambiție, creativ, un copil care are preocupări sănătoase? Bucuria din ei ochii ei merită toate Golden buzz-urile din lume.”

”Câți cârcotași sunt pe- aici frate! Că nu e de GB, ca a furat coregrafia, ca stie să ” mintă „frumos…Cert e că fata e bună, a venit la preselecție, are talent, e deșteaptă și are doar 11 ani. Nu face asta de- o viață ca alți concurenți. Merită toata aprecierea noastra! La acest show e loc pentru toată lumea”, au scris mai mulți susținători ai Dariei Călugăru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×