Andreea Vlaicu, gotica din Pitești care a lăsat juriul de la Românii au talent fără cuvinte: „Eu am interzis unde se face Operă”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/03/2020, 21:47
Andreea Vlaicu, gotica din Pitești care a lăsat juriul de la Românii au talent fără cuvinte: „Eu am interzis unde se face Operă”
Andreea Vlaicu, gotica din Pitești care a lăsat juriul de la Românii au talent fără cuvinte

Andreea Vlaicu a impresionat juriul de la „Românii au talent” în ultima ediţiei a emisiunii de talente. Tânăra a susţinut pe scena „Românii au talent” un moment impresionant de operă.

Andreea Vlaicu, gotica din Pitești care a lăsat juriul de la Românii au talent fără cuvinte

Andreea Vlaicu este studentă, are 18 ani şi este din Piteşti. Ea a impresionat juriul de la „Românii au talent” cu un moment de operă. A cântat piesa „Cuando me vo”.

Întotdeauna m-am simțit diferită față de ceilalți copii. Am aflat că se numește stil gotic. Mă machiez și mă îmbrac într-un anume fel. Am încercat când părinții nu înțelegeau să fiu ca ceilalți copii. E ciudat când oamenii nu te înțeleg” , a declarat Andreea Vlaicu.

Andi Moisescu, impresionat de Andreea Vlaicu

Andi Moisescu a fost de-a dreptul impresionat de vocea Andreei Vlaicu. „Nu mă aşteptam să aud vocea asta, timbrul ăsta. Nimic nu este întâmplător. Cred că ţi-ai găsit drumul fără doar şi poate„, a declarat juratul Andi Moisescu.

Şi Florin Călinescu a fost încântat de apariţia Andreei Vlaicu. „Eu am interzis în teatrele de operă, pentru că habar nu am.

Ca măcelar venit din căruţa de la Piteşti să vând nişte pepeni… Am auzit din afara operei, de departe, ceva frumos„, a declarat Florin Cîlinescu.

Cu mine s-a întâmplat ceva foarte ciudat în timp ce cântai. Îmi plac melodiile care mă duc în altă parte.

Se făcea că sunt în ultima secvenţă a unui film şi stăteam pe un fotoliu aşa mare, din piele, cu un pahar de piele în mână, privind în gol un şemineu” a declarat Mihai Petre care a fost întrerupt de Florin Călinescu care a zis „şi în acel moment te-a sunat eu şi ţi-a zis Mihai ce faci„.

Andreea Vlaciu a ptimit câte un da din partea tuturor juraţilor. „Andreea meriţi să te duci acasă cu 4 de da şi meriţi să te vedem în etapa următoare a concursului„, a spus Andi Moisescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×