Andra, surpriză foarte mare pentru fani. Jurata de la Românii au talent a făcut anunțul pe Instagram

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/03/2020, 11:04
Andra, surpriză foarte mare pentru fani. Jurata de la Românii au talent a făcut anunțul pe Instagram
Andra pregătește un nou concert

Andra a venit cu un anunț deosebit pentru fanii săi! Vedeta a scris un mesaj care i-a electrizat pe fanii săi de pe rețelele de socializare! Vedeta pregătește un nou spectacol, care se anunță a fi unul de zile mari!

Andra pregătește un nou concert

Celebra Andra le-a dat întâlnire fanilor săi în luna aprilie 2020! Cântăreața pregătește un nou spectacol care va avea loc la Sala Palatului. Frumoasa vedetă a postat și o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie din dantelă care parcă o transformă într-un trandafir galben.

Fanii au reacționat imediat în număr foarte mare. Unii și-au anunțat deja prezența, iar alți români au spus că vor veni chiar și din Spania pentru a-și vedea vedeta preferată.

Vedeta va susține concertul Pasion

”Abia aștept să vedeți ce v-am pregătit, fix peste o lună, la Sala Palatului! #PASIÓN #salapalatului”, a scris frumoasa vedetă pe contul ei de Instagram.

”Wooow! Ce frumos!!! Mult succes să aveți”, ”Buna, Andra!! Imi doresc din suflet sa te vad”, ”Andra, Doamne ajuta sa pot ajunge la concert!! Vin special din Barcelona, va fi un vis devenit realitate! Te iubesc!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii vedetei.

Anul trecut, de sărbători, Andra a avut un concert foarte emoționant. A fost un concert caritabil, la care au participat foarte mulți oameni. Concertul de colinde a avut loc la Opera Națională din București, iar invitatul său special a fost chiar fiica ei, Eva.

Eva Maria a concertat alături de Andra, iar cântăreața pare să își fi văzut în acest mod un vis cum se împlinește, pentru că a putut împărtăși clipe atât de rare atât cu fiica ei, cât și cu publicul aflat în sală.

Punctul culminant al concertului a fost ultimul moment artistic, susținut de Andra și Eva, fetița de doar 4 ani a cuplului Andra și Cătălin Măruță, care au cântat ”Deschide ușa, Creștine”, emoționând audiența.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×