Theodora Becali nu-și mai ascunde sarcina. Fiica lui Gigi Becali va naște o fetiță la începutul verii

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/04/2020, 16:34
Theodora Becali nu-și mai ascunde sarcina. Fiica lui Gigi Becali va naște o fetiță la începutul verii
Theodora Becali nu-și mai ascunde sarcina. Fiica lui Gigi Becali va naște o fetiță. Sursa foto: capital.ro

Theodora Becali și Mihai Mincu au avut parte de o nuntă ca-n povești, iar acum urmează să devină părinți pentru prima oară. Fiica latifundiarului din Pipera a încercat să-și ascundă sarcina, dar în cele din urmă a recunoscut că urmează să aducă pe lume un copil la începutul acestei veri.

Theodora Becali și Mihai Mincu, părinți pentru prima oară

Fiica lui Gigi Becali, Theodora, și-a ascuns foarte bine sarcina de ochii lumii, în ciuda faptului că au existat informații că aceasta a rămas însărcinată chiar în noaptea nunții. Mihai Mincu, ginerele finanțatorului FCSB, a negat vehement acest lucru la jumătatea lunii noiembrie, însă acum a dat cărțile pe față.

Theodora Becali va deveni mamă pentru prima oară la începutul acestei veri și a anunțat și sexul bebelușului. Fiica latifundiarului din Pipera urmează să aducă pe lume o fetiță foarte așteptată de părinți, dar și de bunici, potrivit ciao.ro.

Cum a primit Gigi Becali vestea că va deveni bunic

Gigi Becali a povestit în urmă cu ceva timp cum a primit vestea că va deveni bunic pentru prima oară. Omul de afaceri a mărturisit că ginerele și fiicele sale l-au așteptat acasă pentru a-i împărtăși vestea frumoasă de care s-a bucurat foarte mult.

M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot!» Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu?

Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, a declarat Gigi Becali, informează cancan.ro.

Finanțatorul FCSB trăgea speranțe ca primul nepot să fie băiat, însă Dumnezeu a avut ale planuri și i-a dăruit o fetiță.

Theodora Becali și Mihai Mincu și-au unit destinele la mijlocul lunii octombrie. Într-o zi de joi cei doi au făcut cununia civilă, iar în prima sâmbătă au „bifat” și cununia religioasă. Gigi Becali nu s-a uitat la bani la nunta fiicei sale și a cheltuit într-o singură noapte o mică avere, aproximativ un milion de euro.

Fiica afaceristului și soțul ei au plecat într-o lună de miere care a avut drept țintă mai multe destinații de vis. Așa se face că proaspătul cuplul a petrecut câteva zile la Hollywood, iar cea de-a doua oprire a fost Bora Bora.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×